Útok na KIKO

by - 6:00

Jinak se to nedá nazvat, až se skoro stydím. Já se neřadím mezi beauty bloggerky, nejsem v tomto světě až tak sběhlá, i když spoustu věcí vím, znám a mám na ně svůj názor. Nikdy bych si ale nedovolila do této kategorie zabrousit natolik, že by osiřela na tomto blogu. Dneska se s Vámi ale chci podělit o tyto krásné úlovky, které jsem pořídila během pár minut. A také jste si o tento článek hodně psali, tak jdeme na to!



V této hromádce se ukrývá i jeden vánoční dárek, ale protože by se tato informace mohla dost k budoucímu majiteli, budu mlžit a neřeknu, který z těchto krasavců se objeví pod vánočním stromečkem. Celý nákup jsem pořídila během jednoho deštivého odpoledne, o kterém jste si mohli přečíst tady, zabrala to jen pár minut a už jsem odcházela s úsměvem na rtu.


Jako první do košíčku přistála rtěnka v takové zastřené červené barvě. Je v odstínu 909 a je krásně máslová. Tedy, líčí se s ní nádherně, jednoduše a řekla bych, že to s ní zvládne i začátečník. Pigmentace je bez chybičky a vydrží se mnou klidně celé dopoledne (a to celou dobu popíjím). Porazí ji až oběd. Cena byla lidová, celých 2,50eur. Byla to akční cena a přemýšlím, že se tam ještě pro nějakou vydám.


Světlý stín v odstínu 118 je králem ve své kategorii. Je to přesně ten stín, který můžete vzít samotný, doplněný tužkou na oči nebo i jinými stíny. Ale velké jeviště pracovního dne utáhne sám. Je jemný a pěkně pigmentovaný. Cena byla znovu přívětivá 2,90 eur.


A u stínů zůstaneme. Podařilo se mi jedno foyer (ano, myslím faux pas, ale my tady ve Francii nyní říkáme po blonďatu foyer, tak mi to promiňte). Tento krasavec v odstínu 234 má dokonce i jméno: Infinity a patří do paletky. V KIKO prodávají, jako v Inglotu a jinde, prázdné paletky, které si můžete sestavit sami. Mě se ten stín ale natolik líbil, že jsem si ho koupila, aniž bych pro něj měla nějakou tu schránku. Naštěstí je dobře zabalený a i jeho samostatný obal je dost bytelný, takže přežije, což je skvělé za 4,90 eur. Je takový skoro burgundy, ale má v sobě měděné třpytečky, už se nemůžu dočkat, až ho provětrám.


A poslední monostín, který skončil v nákupním koši byl tento hnědozlatý krasavec s číslem 134 za 2,90 eur. Bude ideální k nude odstínům, ale i k bronzovým ColorTattoo, které jsem z nepochopitelných důvodů nechala v Čechách, ale už za dva týdny je budu moci vyzkoušet dohromady. (Je hrozné, jak to tady uteklo!!).


Je to už nějaký pátek, co sleduji Lou z GetTheLouk. To ona mě přivedla na spoustu věcí a dokonce i na tyhle stíny, které si kdysi přivezla z Itálie. Já, když jsem tam byla, tak KIKO nebylo v dosahu, a tak jsem si je pořídila až dneska. Jedná se o duo stín, který se skládá ze studené matné hnědé ideální ke ztrácení. A parťáka jí dělá třpytivý zlatorůžový stín, který se skládá ze třpytek a rozhodně není hladký. Pracuje se s ním krásně a vydrží se mnou celý den, to vše za 6,90 eur. Stala se z nás nerozlučná trojka.


A aby toho třpytivého nebylo málo. Pořídila jsem si lak, jehož barva se nedá zachytit. Mě evokuje noční oblohu posetou stříbrnými hvězdami. Kryje pěkně a rychle schne. Skvěle plní funkci kámoše, který doplnil mou partu (o mé sbíce zde) a rozhodně se nebojí to rozbalit. Stál 3,90 eur a patří k levnějším lakům tady ve Francii.


KIKO jsem si tady oblíbila a lituji, že ho nemáme v Čechách. Na druhou stranu mě ale zklamal jejich eshop, kde jsem si chtěla pořídit hit letošního podzimu i zimy. Krásnou paletku, jejíž barvy mě dostávají do extáze. Chtěla jsem ji koupit i jako dárek, tedy nákup by byl v hodnotě přes 20 eur, bohužel ale v eshopu musíte nakoupit minimálně v hodnotě 25 eur, což mi přijde škoda a tím u mě tato italská značka ztratila trochu na kráse. Přesto její produkty ale nepřestanu milovat. Bohužel paletku mají jen na eshopu, neobjeví se proto ani u mě ani pod stromečkem.

Máte něco doma od této značky? A který z mých úlovků se Vám líbí nejvíc?

Mé aktivity a zážitky všedního dne můžete sledovat i facebooku, tady.

You May Also Like

12 komentářů

  1. Duo stín a lak se mi líbí nejvíc :), já od této značky nic nemám
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný ;-) Až někam vycestuješ, určitě jukni do jejich obchodu :-)

      Vymazat
  2. Bohužel od této značky nic nemám, ale moc mě zaujalo... ehm - všechno! Nejvíce však ta rtěnka a duo stín :))) Jinak, myslím, že představení produktů bylo jak od regulérní beauty blogerky, takže když jim občas bude fušovat do řemesla, vůůbec nevadí :D

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, děkuji za milý komentář. Co ty víš, třeba vyhraješ balíček z Francie v holubí soutěži a něco z toho přistane u tebe doma ;-)

      Vymazat
  3. Já normálně nezávidím, ale tohle trochu jo! :) Kiko je hrozně fajn na stíny, jak už jsem ti psala na mém fb, to duo dokonce i mám :), dneska jsem použila paletku ze staré limitky a pořád jsem se na ty stíny chodila dívat, jak jsou nádherný. Fakt doufám, že se do prodejny někdy dostanu a pak ji vyplením. Nádherné úlovky!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já se držím zuby nehty, abych ji úplně nevyplenila, protože už mám tolik úlovků, že začínám řešit, jak to odvezu domů :-D

      Vymazat
  4. Tak já sáhla po rtěnce hned vedle, 908, úplně boží klasická červená a taky jsem s ní moc spokojená :) I ten vínový stín mám takový podobný, ale matný. No, jsem rása, že tady KIKO máme a ještě než odjedu, tak to tam taky zajdu trochu vykoupit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo...tak si pospěš, já na tom už docela dělám :-D

      Vymazat
  5. Od této značky nic nemám, ale ráda bych něco vyzkoušela :) Zaujala mě barvička rtěnky :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!