narozeninový tag

by - 4:00

Nemějte pocit, že se na blogu s tagy roztrhl pytel, sice se jedná o druhý tag v relativně krátké době, ale do konce února už žádný nebude. To jen tak úvodem. Asi nemá smysl tag dlouze představovat, a tak jdeme rovnou na něj!


1. Kdy máš narozeniny?
Dnes, tedy 11. února.

2. Kolik Ti letos bude?
No, loni jsem se zařadila do kategorie 25 a letos je to 25+, takže je mi 26 :)

3. Co je Tvůj nejlepší dárek, který jsi dostala?
Vzhledem k tomu, že tento tag nepíši v den svých narozenin, tak zatím nemůžu určit nejlepší dárek, co jsem dostala. Pokud by to však mohlo být možné, přála bych si být na své narozeniny s mým milým, který je v současné době daleko za hranicemi České republiky, tímto ho zdravím.

4. Budeš letos dělat nějakou party, pokud ano, jakou?
Ne, letos jsem už party měla, bylo to překvapení a odehrálo se v jedné brněnské vinárně s moc fajn lidmi. Víc slavit neplánuji, ale nikdy neříkej nikdy.

5. Jak většinou slavíš narozeniny?
Babička má narozeniny pár dní přede mnou, takže se scházíme v širším rodinném kruhu nad obědem, kávou a nějakým tím dortíkem. Jinak, s přáteli obvykle zajdeme někam na víno či jiný drink, ale už nedělám žádné velké megaparty, asi jsem dospěla, uff.

6. Kolikátý narozeniny byly ty nejlepší?
Hmmm, kdyby se to mělo brát podle party, tak by se jednalo o 20., 21. a 23. :) Dvacítku jsem oslavila na pořádné party v Praze a slavila jsem se spolužačkou. Zamluvily jsme bar, bylo to velký a já se vrátila domů v půl osmé ráno! Ty o rok později jsem slavila s instruktory na horách a také to bylo velký, hlavně co do objemu vypitého alkoholu. Druhý den jsem učila jen s velkým sebezapřením a největším kámošem byly suché rohlíky a kola. A ty dvacáté třetí, ty jsem slavila v Lausanne s kamarádkou Mariannou, strašně foukalo, ale parádně jsme si ten den užily. Dokonce jsem měla i dort, viz úvodní fotka, a kolemjdoucí mi přáli. To bylo nezapomenutelné.

7. Kdybys měla neomezený rozpočet, jak by vypadaly Tvé narozeniny?
Protože mám narozeniny v zimě, vzala bych své kamarády a rodinu do sněhového baru někam na italský svah, abychom měli jistotu sluníčka. Pak bychom si zajeli do Švýcarska, do venkovních lázní. Poté by nás čekal raclette ve francouzských horách a večerní party v Paříži. Vůbec není evidentní, že jsem frankofil, hihi.

8. Co si přeješ k narozeninám?
Jak jsem zmínila u otázky tři, chtěla bych být se svým milým, ale nejde to. Jiná přání asi nemám, protože si obvykle to, co chci, kupuji, když si na to našetřím. 

9. Kdyby tohle byly poslední narozeniny, co bys dělala?
Asi bych je oslavila netradičně, udělala bych nějakou speciální party tak, jak by mi to finanční prostředky dovolily.

10. Ukaž nějakou fotku z Tvých narozenin...
To je úvodní fotka :)

11. Máš nějaké narozeninové tradice?
Nic zvláštního, jen se jako ženská snažím pořádně vyfintit, ať už jdu kamkoli.

12. Co se hodně změnilo od posledních narozenin?
Přestěhovala jsem se k příteli a nějakou dobu jsme spolu bydleli. Byla jsem tři měsíce ve Francii, což mě určitě ovlivnilo. Jsem asi větší realista. A narostly mi dlouhé vlasy :)

13. Udělali Ti někdy kamarádi party jako překvápko?
Udělali, letos a bylo to fajn. Vždycky jsem si takovou party přála, takový ten moment, kdy přijdete někam a všichni zakřičí: "překvapení"!!!! Tímto jim moc děkuji! ;)

You May Also Like

12 komentářů

  1. Pěkný tag, přeju jen to NEJ k dnešním narozeninám Baru :) :*

    OdpovědětVymazat
  2. I já se připojuji a přeji všechno nejlepší k narozenináám!!! :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je moc prijemnej tag:)...dobry otazky a mooc pekne napsane odpovedi:)..tvuj plan s neomezenym peneznim obnosem je fantasticky!!!:)....ja mam oslavy narozenin m9c rada a jen doufam,ze se ze mne casem nestane takova te zenska co je kvuli veku odmita slavit;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já tedy doufám taky, že ze mě nebude bába, co si hraje na dvacítku a narozeniny nechce slavit ;)

      Vymazat
  4. po dlouhé době jsem zase zavítala k Tobě na blog a hle, koukám, že máš narozeniny jen o dva dny dříve než já - takže všechno nejlepší! A při pročítání Tvých článků jsem se musela smát, když jsi psala, že jsi akorát znovu po dlouhé době začla cvičit s Jillian... já jsem právě ve druhém levelu a taky jsem to už kdysi cvičila, a teď po zkouškovém jsem si řekla, že bych se zas měla nějak rozhýbat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já Tobě také přeji všechno nejlepší! ;-)

      Vymazat
  5. po dlouhé době jsem zase zavítala k Tobě na blog a hle, koukám, že máš narozeniny jen o dva dny dříve než já - takže všechno nejlepší! A při pročítání Tvých článků jsem se musela smát, když jsi psala, že jsi akorát znovu po dlouhé době začla cvičit s Jillian... já jsem právě ve druhém levelu a taky jsem to už kdysi cvičila, a teď po zkouškovém jsem si řekla, že bych se zas měla nějak rozhýbat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jee, tak se také přidávám a přeji vše nejlepší! :) Tohle je takový milý tag. Já si nikdy příliš nepotrpěla na oslavy narozenin - respektive jsem ji jednou uspořádala a už nikdy více :D Ten bordel jsem uklízela asi ještě týden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Oslavy doma jsou na tohle riskantní, proto je v zásadě nepořádám :D Jednou jsem dělala doma party a kamarádka mi říká: "Proč neděláš takové party častěji?" Asi do půl minuty rozbila skleničku a víno se vylilo na zem a pod sedačku. "Právě proto," odpověděla jsem :D

      Vymazat
  7. Opožděně, ale přece: Všechno nejlepší k narozeninám!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!