Začarovaný les od Sleek

by - 6:00

Paletku s názvem Enchanted forest aneb začarovaný les mám doma od začátku ledna a musím se bez mučení přiznat, že jde o moji nejpoužívanější paletku a dost zvažuju svou kosmetickou výbavu a říkám si, co všechno vlastně (ne)potřebuju. Každopádně, dnešní článek bude právě o sleečí krásce, které jsem propadla už v parfumérii v Londýně!


Po Vánocích jsem se dívala na různá videa beauty bloggerek a když jsem si hledala pak paletky, které mě zaujaly, tak jsem narazila na Enchanted forest, která nebyla nikde zmíněná. Říkala jsem si, asi novinka, nicméně swatche na netu mě moc neuchvátily. Realita byla jiná. V parfumerii Boots na Oxford street jsem si zkusila každý jeden stín a třímajíc v ruce už tvářenku od Sleek jsem přemýšlela, zda paletku využiju. Když se ale podíváte, platí o ní to, co teď všichni říkají o Naked Smoky paletce, vykouzlíte s ní jemné a světlé denní líčení, ale i dramatické večerní líčení. 

stíny zleva: Glass Slipper - Beatrice - Perla - Fairy godmother - Grand duke - Drizella
Vrchní řada paletky je poskládaná z jemných stínů, první dva jsou matné a zbylé čtyři se třpytkami. Je to pasáž pro romantičky, první tělová barva je ideální na ztrácení, sama o sobě není tolik pigmentovaná. Matná bordó vedle je prima na spodní linku, ale zatím jsem ji na horní víčko nepoužila. Do dalších čtyřech stínů jsem už sáhla a jsou velmi příjemné. Vzdory tomu, že se perla tváří v paletce hodně studeně, není tomu tak, proto je mám ráda všechny.

stíny zleva: Pumpkin - Prince charming - Happily ever after - Anastasia - Daphne - Lady Tremaine
Spodní řada je už výraznější, i když já jsem na takové barvičky zvyklá a nosím je běžně do práce. Obsahuje opět dva matné stíny a čtyři třpytivé.  Z této řady jsem už vyzkoušela všechny, některé více a některé méně, ale když se podívám na ty odstíny, tak musím smeknout, jejich kombinace je naprosto geniální a musím říct, že pro mě jako pro brunetku naprosto ideální. Doopravdy se s touto paletkou dokážu namalovat na mnoho a mnoho způsobů a pokaždé se cítím dobře!

stíny: Glass slipper a Prince charming
Stíny jsou klasické sleečí kvality, jsou trochu prášivé, ale krásně pigmentované a na mých mastných víčkách vydrží s podkladovou bází od Dermacol celý den, tj. 10-12 hodin, kdy jsem v práci a poté třeba na kávě nebo večeři s přáteli. Jediné, co bych snad vytknula je, že mi přijdou stíny docela silně zapečené, takže chvilku trvá, než narušíte jejich vrchní krustičku a dostanete z nich plnou palbu.

stíny: Daphne, Fairy Godmother, Beatrice
Přestože jsem si paletku koupila v Londýně, nemusíte zoufat, pokud se Vám líbí, pořídit si ji můžete například tady, nebo i na jiných eshopech. 

stíny: Fairy godmother, Daphne, Anastasia
Jak už jsem psala, s touto paletkou vykouzlíte líčení na den i noc. Co se týče barevné typologie, nejsem na ni zrovna hvězda a také se jí nedržím, pokud se Vám stíny líbí a unosíte je, rozhodně neváhejte.

stíny: Fairy godmother, Perla a Grand duke
Jak se Vám líbí paletka a líčení s ní? Máte rádi paletky od Sleek nebo Vás nechávaji chladnými?:

You May Also Like

8 komentářů

  1. Nevypadá špatně, ale asi bych tak půlku odstínů nevyužila :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě by to nebyla paletka úplně pro tebe, já už jsem sáhla úplně do všech :)

      Vymazat
  2. Já jsem si teprve koupila svoji první Sleek Paletku ale ta tvoje se mi taky moc líbí. Myslím si že se sní dá udělat líčení jak pro světlé tak pro tmavší typy pleti. Tvoje vytvořené líčení se mi líbí. Také se mi u paletek líbí pěkný obal, pigmentace a barevné variace, i cena je velmi únosná, takže za mě jsou tyhle paletky ideální pro každou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že mají spoustu variant, takže si myslím, že si ze Sleečí nabídky najde každá slečna. :) Jakou paletku máš?

      Vymazat
  3. Odstinove vypada dobre.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!