Námořnický DM box

by - 6:00

Vždycky, když mi přijde oznámení o tom, že je nová soutěž o DM box, přihlašuji se už tak nějak ze setrvačnosti. Včera mě ale překvapil email o tom, že mě vybrali a že na mě na uvedené pobočce box plný překvapení. Předání tentokrát proběhlo bez problémů a já si domů odnesla modrou krabičku, pojďme se nyní podívat, co se v ní ukrývá...



Co Vám budu povídat, já milovník moře, proužků a námořnického stylu jsem se do krabičky totálně zamilovala. V tomto případě je dost možné, že si ji vystavím někam na skříň. Pod víčkem jsem opět našla krásně zabalený balíček převázaný červenou mašlí. No, trefili se mi do chutě!


Hned po rozvázání mašle jsem přišla o slova, hned na první pohled jsem tušila, že tohle je dobrý. Hodně dobrý. Zdá se, že se mi ty produkty budou hodit, no, pojďme se na ně podívat blíž.


Indulona tělové mléko original 250 ml - já jsem namazání lajdák, často na něj zapomínám. Indulona original ale krásně čistě voní, pěkně se roztírá a téměř okamžitě usychá. Vypadá to, že bude dobrá i do horkých letních dnů.
Purity Vision bio prémiové Bambucké máslo 20 ml - vzorek bambuckého másla mi udělal radost hlavně proto, že kolem této skleničky, v plném balení, chodím už několik měsíců a váhám, zda si jej pořídit nebo ne. Myslím, že by mohlo být dobré ná suchou kůžičku kolem nehtů a nyní to můžu i vyzkoušet!
Mixa Cica krém 50 ml - hojivý krém, jehož variantu již na trh uvedlo Avène a další značky, je příjemné rozšíření nabídky v drogérii. Vzhledem k velikosti bude moc fajn na cesty. Obsahuje panthenol a podle něj i voní.
Weleda regenerační krém na ruce granátové jablko 50 ml - krémy na ruce mám moc ráda, je to prakticky jediný krém, který jsem schopná dlouhodobě používat. Nejsem vyznavečem přírodní kosmetiky, ale weleda mě dlouho lákala. Musím říct, že ta vůně je hodně podobná krému od Havlíka. No, teprve se uvidí, zda budeme  kamarádi. 


Dove sprchová pěna hruška 200 ml - o této pěně jsem již slyšela a zaujala mě, plánovala jsem si ji koupit, ale DMko mě předběhlo. Navíc, hrušková parfemace je jemná a nevoní uměle. Myslím, že mám svého nového oblíbence.
Weleda citrus sprchový krém 20 ml - miluji koupele a sprchování, takže sprchový gel se u mě neztratí. Zvlášť v cestovním balení, takže si jej vezmu na svou příští cestu!
Dermacol hyaluron jemný čisticí krém 100 ml - jsem vyznavačem mokrého odličování, takže nevím, zda s krémem budeme kamarádi. Ani parfemace mě moc neláká, upřímně, to je asi nejslabší článek celého balíčku, pro mě. 


Dermacol hydratační a vyživující pleťová maska 15 ml - plátýnkové masky jsou teď v kurzu, frčí a já na nich ujíždím. Mám je ráda v kombinaci po masce s uhlím, takže masko třes se, brzy půjdeš na můj obličej.
DAS gesunde PLUS tyčinka Sportness Nature Energy 40 g - na prvním místě této tyčinky je glukózový sirup. No, nenechám ji zkazit, ale já ji neplánuji sníst. Přenechám ji někomu jinému. Zbytek složení už vypadá mnohem líp, takže škoda, no.
Lavera energetizující noční krém 1 ml, vzorek - vzorečky se vždycky hodí, hlavně na cesty, takže šup s ním do taštičky a jsem zvědavá, jaký bude.
Lavera hydro effect sérum 1 ml, vzorek - se séry moc zkušeností nemám, ale tohle vyzkouším a uvidíme. 


trend IT UP peeling na nehtovou kůžičku - nevím, zda je peeling to správné označení. Popisek říká, že obsahuje výtažek z bílého lanýže s přírodním botoxovým účinkem. Upřímně, je tohle účinek co chceme kolem nehtů? Já nevím, jsem z toho rozpačitá a jsem zvědavá, zda tohle pero bude něco dělat.
Astrid tyčinka na rty multivitamín 4,8 g - balzámů na rty není nikdy dost, jeden mám v práci, jeden u postele, další po kabelkách. Tento navíc slibuje výdrž i při zhoršeném počasí, takže jej schovám a vytáhnu na podzim.
trend IT UP rtěnka Gloss Infusion 030 - barvu rtěnky tentokrát doladili do stylu balíčku, jedná se totiž o červenou rtěnku. Mám rtěnky ráda a tuhle moc ráda vyzkouším, přestože není matná.
Kotex tampony Active normal 8 ks - jsem žena, takže ano, i tampony se budou hodit. Víc Vám k tomu asi nepovím. 

A to je všechno, co jsem v krabičce našla. Jsem spokojená, protože mi většina z toho udělala radost a těším se, až to vyzkouším. Bylo by s podivem, kdyby mi sedlo všechno, ale nebojte, nic nevyhodím. Až mi přijde další oznámení o soutěži o DM box, znovu zkusím štěstí, láká mě to napětí, že nevím, co v balíčku objevím.

Co říkáte na balíček? Líbí/nelíbí?

You May Also Like

1 komentářů

  1. Jednou či dvakrát se mi poštěstilo tenhle box vyhrát :) Tentokrát mi přišel docela dost nadupaný a využila bych téměř vše.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!