Co jsem našla pod stromečkem?

by - 12:30

Letošní Vánoce utekly neuvěřitelně rychle, neustále jsem v jednom kole, a tak došlo na to, že dárkový článek přichází až dnes. Po Novém roce se chystám obnovit mé lyžařské vybravení, myšleno kalhoty a asi i bundu, takže po stromečkem jsem našla "jen" pár dárků, které mi ale udělaly obrovskou radost. 



Ještě před Vánocema jsem se viděla s holkama z bývalé školy a ty mě překvapily dárečky. Jako první jsem dostala čokoládu, kterou si plánuji udělat dneska po obědě, je bílá s malinou. U ní byly v balíčku ještě hořké čokolády s různými příchutěmi.


Abych si měla kam hrneček s horkou čokoládou, kávou či čajem, což je momentálně ve chvíli, kdy neodkládám kapesník, nejčastější případ, dostala jsem krásné podtácky s francouzským nádechem.


A protože mě mé milé velmi dobře znají, dostala jsem ještě balíček s třpytkatými laky. Byly tam čtyři a zatím jsem žádný nevyzkoušela, ale vy se můžete těšit na nějaký ten nail art s nimi. Nejvíc mě asi zaujal ten tyrkysový...


Na fb blogu se pak objevily ještě dárečky, co jsem dostala ve škole, prohlédnout si je můžete zde. A nyní se již vrháme na dárky od rodiny. Jako každý rok jsem napsala Ježíškovi dlouhý seznam. Ne proto, že bych toho tolik chtěla, ale proto aby si Ježíšek mohl vybrat, co mi koupí a já byla pod stromečkem překvapená, což se také stalo.


Letos v létě jsem si zamilovala tuhle vůni, je úchvatná a nemůžu se jí nabažit. V době, kdy ale byla novinkou, byla na můj rozpočet příliš velkou zátěží, a tak jsem jí jen napsala na wishlist, ze kterého byla na Štědrý den smazána.


Bílý lak mi došel také v létě a chtěla jsem vyzkoušet ten z kolekce od Rity, nicméně jsem na něj nikdy nenarazila, a tak jsem opět přenechala snažení Ježíškovi, který měl tip na levnější dárek a obě strany byly spokojeny.


Bez diáře a bez hodinek jsem jako bez ruky, a tak je už každoročně očekáván pod vonícím jehličím. Letos jsem obdržela diář zabalený v recyklovaném papíru a s vloženými kočičími dekoracemi. Nemůžu se na něj vynadívat a dneska se chystám ho "vytunit", zapsat si do něj všechna důležitá data, bohužel se hodně z nich bude týkat posledního semestru ve škole.


Loni jsem se bláhově zamilovala do Pandory a od té doby razím teorii "chyť je všechny"! Ne, kecám, ale i tak mi každý korálek udělá velikou radost a ta Eiffelova věž má pacičky ve tvaru srdíček, je rozkošná stejně jako jabloňový květ. Ale pozor, Pandora je návyková!


Veverkové pyžamo z Lindexu jsem si zamilovala, saténové kalhoty doplněné o šedivé tílko jsou velmi pohodlné. Jen je tílko dost vykrojené, a tak jej budu muset asi trochu upravit. Dostala jsem ještě jedno pýžo, ale to nemám vyfocené a ještě mě čeká povánoční ježískovský nákup s tetou, tak sledujte fb (tady), ať Vám nic neuteče.

Co pěkného jste dostali k Vánocům Vy? Co Vám udělalo největší radost a našli jste pod stromečkem nějaký přešlap?

You May Also Like

13 komentářů

  1. Veverkový pyžamo je super :) Líbí se mi laky, který jsi dostala. Ten bílý lak Rita Ora mám taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já si těmi veverkami nejdřív nebyla jistá, ale přítel mě o nich přesvědčil :-)

      Vymazat
  2. Dostala jsem k Vánocům úplně stejný diář, akorát s králíčkem a okamžitě jsem se do něj zamilovala! Jen má na mě možná až moc malá okénka, tak uvidím, jestli si nakonec nepořídím ještě jeden, větší diář :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě jeho maličkost vyhovuje, vejde se do každé kabelky a já tahám diář totiž všude, i jako zápisník na nápady na blog, když nejsem doma. ;-) A má ten zajíčkový diář také tak pěkné zdobení uvnitř?

      Vymazat
  3. ta Pandora je uzasny!

    Zelam krasne sviatky a pozyvam na vianocnu giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
  4. To pyžamo je boží! Lindex vůbec neznám, resp. znám tu značku, ale nikdy jsem nebyla v obchodě, asi je čas to napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys měla, já jsem stála v kabince a nebyla jsem schopná si vybrat. Občas tam zajdu, někdy si nevyberu vůbec a někdy bych skoupila celý krám :-D

      Vymazat
  5. Krásné dárečky, nevíc se mi líbí parfém, diář!! a pyžamo, to je k Vánocům nutnost :-)))

    Hazký večer,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já jsem pyžamo nedostala už dlouho, tak jsem za něj ráda ;-)

      Vymazat
  6. Tak Karla Lagerfielda ti závidím, vecičky si podostávala naozaj skvelé! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ten Kárl, to byla láska na první pohled a taťka si při jeho koupi málem zlomil jazyk, a tak obcházel krámy jen s větou: "máte Kárla?" :-D

      Vymazat
  7. Miluji Pandoru! <3 Najdu někde fotku Tvého náramku? :) V okolí nemám žádného závisláka a jsem zvědavá... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celý jsem asi náramek nikam zatím nedávala, ale určitě se dočkáš ;-)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!