Poslední radosti

by - 6:00

Obvykle přidávám radostem nějaký měsíční určení, ale tentokrát se toho nakupilo nějak víc a něco jsem si koupila v listopadu a něco v prosinci, proto poslední. Jak tak na to koukám, propadla jsem na podzim třpytkám, o čemž svědčí také článek o Nocibé (tady) a dneska tomu nebude jinak. Tak jdeme na to!

Začneme trochu nudně, no, i když jak pro koho. Do Francie jsem si vezla tonikum od Cien z Lidlu a těšila se, až ho vyzkouším. Jaké to ale bylo zklamání! A tak jsem používala čistící ubrousky, co jsem si tam ještě vezla a na blozích četla o micelární vodě od Mixy. O červené a modré. A já jsem ve Francii objevila zelenou! Je na smíšenou pleť a mě naprosto vyhovuje. Používám ji jako druhou fázi čištění pleti (po mokré ve sprše) a po ní ještě přichází na řadu krém. Cenu si už nepamatuji, ale jaké bylo mé zklamání, když jsem ji v Čechách nemohla najít? No, doufám, že mi vydrží alespoň než pojedu někam ven, kde si ji zase pořídím.


Tak to bylo trochu nůďo na začátek a nyní to rozbalíme. Ve Francii jsem si koupila dva třpytivé miláčky, kteří se mnou budou na Vánoce. Začneme tím levnějším. Na cca pět euro mě vyšel překrásný lak v KIKO, který se tváří jako šedivý, ale chvilkami hází odlesky do fialové a někdy i do hnědé. Nechápu a nemůžu se na něj vynadívat! No, řekněte sami...


...v lahvičce a v akci...




Kdysi dávno jsem u Lou viděla překrásný stín na oči. V Čechách jsem docela skrblík na kosmetiku, tedy nepovoluji v částkách, ale v těch eurech to vypadá líp (hihi). Mám ale ještě jednu o(nebo vý-)mluvu, stín vyšel levněji než v Čechách. V Rennes jsem došla do Sephory a pořídila si stín s názvem Diamond Dog od Urban Decay. Je to můj nejdražší stín, ale je tak překrásný, že jsem si ho nadělila po té dřině ve Francii a v podstatě i za obhajobu rapportu. A kolik tedy stál? Sedmnáct euro.




Bohužel zimní světlo nedovolí štěňátku rozbalit svou krásu na plné koule, ale už jsem zaznamenala několik pozitivních ohlasů.
A aby toho nebylo málo, tak jsem po příjezdu do Čech kápla na skvělé slevy. V Rosmannu v akci 1+1 jsem si pořídila tyhle dvoje stíny (ano, další). Oboje dohromady vyšly na sto korun. Jsou parádně pigmentované. Zatím jsem vyvenčila jen ty šedivé, ale už se těším, až si vyhraji i s těmi zelenkavými.


Pod mého třpytivého miláčka z KIKO (tady) jsem si jako podklad koupila, opět v akci, růžové Color Tattoo, které samy tedy moc vidět nejsou, ale jako podkladová báze slouží krásně.


A na závěr, trochu jako pokus jsem si pořídila tužku na obočí od Rimmel. Zatím jsem ji nezkoušela, chci na to mít klid a uvidím, jak mi to půjde. Proto jsem nechtěla nějakou zbytečně drahou, kdybych se pak rozhodla, že tuto vymoženost nepotřebuji.


Co říkáte na moje radosti? A čím jste si naposledy udělali radost Vy?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Ten lak KIKO vypadá nádherně :) I stíny, jen zelený bych nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky ;) No, já jsem zatím ty stíny nepoužila, ale těším se na ně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten stříbrný lak na nehty je moc krásný, ten se ti povedl.

    OdpovědětVymazat
  4. Stíny i lak paráda, to já si za zkoušku koupila boty u Bati :) jinak na obočí je super tužka od Catrice ;)
    Tech for Girls!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip. Já mám s tužkou na obočí problém, myslím s barvou v krámu mi přijde všechno buď moc světlé nebo tmavé. :(

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!