nějaké ty plány a předsevzetí

by - 6:00

Čtyřka v letopočtu se vyměnila s pětkou jako figurky na orloji a my už píšeme novou historii. Mnozí se díváme kupředu a těším se, co přijde. Samozřejmě se i trochu bojíme, ale to je přirozené. A aby nám ta budoucnost nepřišla tak prázdná a neplánovaná, říkáme si předsevzetí a vymýšlíme plány, čím si ten rok zpříjemníme a naplníme. A jak je tomu u mě?

zdroj
Loni touhle dobou jsem se už dávno učila a od učení jsem utíkala k plotně a troubě. Na blogu se objevil tříkrálový koláč. Recept jsem si přivezla ze Švýcarska a najdete jej tady. Letos je ale všechno jinak, já se učím, tři zkoušky v jednom týdnu nejsou žádná sranda, a pak mě čekají ještě další. A protože jsem mám před sebou poslední semestr studia, mým prvním plánem je dodělat školu. Pokud možno v řádném termínu.

Vzhledem k tomu, že jsem docela projela po Evropě, se nechystám po škole zmizet za hranice naší české země. Místo toho mám jiný plán, najít si práci, která mě nebude štvát a která mě bude naopak bavit a hlavně mě uživí. V dnešní době je to s prací takové všelijaké, takže si neškatulkuji sektor či odvětví, kde bych chtěla pracovat, ale vzhledem k charakteru mého studia ze mě nebude doktor ani architekt.

Velkou část mého volného času věnuji blogování, což mě velmi baví a rozhodně v tom chci pokračovat. Co bych si přála je získat více čtenářů a udržet si jejich věrnost. Blogování je totiž kombinací psaní a focení, což jsou dvě činnosti, které mě naplňují stejně jako Vaše komentáře. Co se týče blogu, zatím žádné velké změny nechystám, ale kdo ví, co mi přelítne přes nos a já si třeba koupím vlastní doménu nebo celý blog překopu. Zatím jsem mi ale jeho layout líbí a přijde mi praktický. Samozřejmě, pokud byste měli nějaké připomínky nebo rady, napište mi.

Mé osobní předsevzetí a přání je trochu se sebou zase zahýbat. O tom jak a o kolik si budete moci přečíst na těchto stránkách. Chystám pro Vás nahlédnutí do mého soukromí. Docela velké,ale dejte mi čas, je to citlivé. Chtěla bych najít nějakou taneční aktivitu v Brně. Loni jsem chodila do na FitDance (článek s detaily je zde), ale bohužel lektorka, která jej předcvičovala, už to nedělá, a tak hledám něco nového. Nemáte nějaký tip?

A jaké plány máte na příchozí rok 2015 Vy? Dáváte si předsevzetí nebo Vás to nechává chladnými? Pochlubte se.


You May Also Like

7 komentářů

  1. Dodělat školu a najít si dobrou práci... koukám, že budeš mít zlomový rok. Není to jednoduché, ale určitě se zadaří, budu držet palce!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Barus:)..moc krasne napsany clanel...libi se mi jak si vystihla duvod davani si predsevzeti:)....

    Jinak cile mas sakra plnohodnotne..opravdu jak pise Nakaficko, bude to sakra zlomovy rok! Ale vim ze ty do toho pujdes sakra s nasazenim,takze opravdu nemam strach o nevyplneni...a kdybys nahodou potrebovala popostrcit tak jsem zde;)...Bellinka :):'*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Belli, já vím, že toho mám před sebou dost, ale nesmíme si dávat malé cíle ;-)

      Vymazat
  3. Jo s tou prací.... já mám vystudovanou historii a teď prodávám nářadí. Ale jíst se musí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, nemaluji si to na růžovo, jsem otevřená všem možnostem, jen bych nechtěla po tolika letech učení a úsilí skončit někde u pásu. No, uvidíme, co nový rok přinese ;-)

      Vymazat
  4. Ja jsem chodila na aquaerobic, ale kamarádka, která chodila se mnou je těhotná, tak teď nechodím nikam, ale kdyby si na něco dobrého kápla, tak bych se ráda připojila k tobě, tak kdyby si chtěla, tak mi dej vědět a třeba něco vymyslíme :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!