Nový den, nový start

by - 8:25

Nejčastější výmluva k začátku cvičení nebo jakéhokoli režimu zní: "až od zítra!" nebo "až od pondělí!". A já jsem se rozhodla dnes, protože co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítra! Jdete do toho se mnou?
zdroj

Také jste si dali předsevzetí, že se sebou něco uděláte a během posledního měsíce na to nebyl čas? Já jsem měla, a vlastně ještě mám, náročné zkouškové, ale prostě jsem se naštvala a řekla si, že půlhodiny na cvičení denně nebo obden si prostě najdu a jíst správně není tak těžké! Když jsem to zvládla ve Francii, zvládnu to i v Čechách.

zdroj
A jaký je tedy plán? Cvičení: jednoznačně Jillian, chtěla bych jí kombinovat ještě s nějakým cvičením v Brně, ale musím se nejdřív porozhlédnout, kde co a za kolik mají. A jídlo? Vrátím se k tomu, co se mi osvědčilo, aniž bych se musela extra omezovat. Nehledám totiž nějakou účinnou dietu, ale životní styl, který přijmu za své. Že ho třeba někdy při oslavě poruším? To nevadí, pokud to nebude každý den.

Jak začít? Dneska začínám, dneska se změřím a již odlehčím jídelníček, zacvičím si, a tak to bude každý den. Protože mám ráda odškrtávání, opět si namaluji nějaký ten plán, jak jste mohli vidět loni u 30DCH, a budu si poctivě zapisovat.

Co čeká Vás? Hojnější počet článků se štítkem boubelení, spousta fotek a receptů. Podotýkám ale, že jde o mojí osobu, o mé zkušenosti, nejsem odborník ani na cvičení a ani na výživu, budu dělat doopravdy jen to, co mi vyhovuje, a to je pak nejjednodušší cesta, jak tu změnu přijmout.

Tak co, jdete do toho také? Jste zvědaví na výsledky? Dáváte mi nějaké šance?

You May Also Like

20 komentářů

  1. Obdivuju každého, kdo ještě s Jill dokáže cvičit. :D Já si s ní prožila svoje, určitě mi hrozně pomohla, ale nejsem si jistá, jestli bych se k ní dokázala vrátit. Já totiž začínám být alergická na lidi, kteří mě dirigují, ječí na mě, a to i při cvičení. Od té doby, co jsem začala chodit do posilovny, jsem pánem svého času, svého cvičení, a myslím, že nejsem typ, co by to flákal, takže nějakou takovou pevnou ruku nad sebou nepotřebuju. :D Ale někdy bych si s Jill určitě jen tak z hecu zkusila něco zacvičit. Třeba nějakou novinku. Uvidíme. :-)
    Jídlo je u mě kámen úrazu. Vyzkoušela jsem toho už tolik, že mi jde hlava kolem. Ale už jsem se zase dostala do starých kolejí, takže snad to bude šlapat jako dřív. :-)
    Jinak ti moc držím pěsti, ať se ti daří! Ono když se chce, tak to jde. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no, já jsem to tu už v jednom z předešlých článků vysvětlovala, proč cvičím Jill a nechodím do posilovny. Takhle mi to prozatím vyhovuje a jídlo se právě snažím také vrátit do té rovnováhy, ve které jsem byla, a pak to půjde ;)

      Vymazat
  2. Zrovna jsem si říkala, že chci Jillian zkusit, přemýšlím na Killer buns and thight, jaký program budeš cvičit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem v létě projela její 30Days shred a mám od ní ještě Ripped in 30 a 90day body revolution, vidím to na jejich mix, dneska jsem začala jedničkou z BR, protože jsem teď dva měsíce nic nedělala, tak abych neumřela ;) ale budu se střídat a prokládat asi i tanečními hodinami z YT ;-) Ten Killer buns and thights neznám. Ale ona má širokou škálu videí, takže je z čeho vybírat :)

      Vymazat
    2. Ten Killer buns and thigt je zaměřený hlavně na zadek a nohy, ale zároveň i na celý tělo, ale ten zadek a nohy dostávají zabrat víc, tak uvidím, jaký to bude :) Budu ti držet pěsti, ať se dáš do formy :)

      Vymazat
    3. Děkuji, dej mi pak vědět, jaký to bylo ;) zní to zajímavě :)

      Vymazat
  3. Drzim palce. Ja cvicim usilovne uz asi rok a pol.
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat
  4. Taky držím palce Baruš, já myslím že ti to pomůže i trochu odvrátit pozornost od zkouškového, což se vždycky hodí :) Já jsem teď trochu mimo kvůli těhotenství, ale trochu se snažím hýbat ať nevyjdu z formy.. Jinak mě cvičení doma zase tolik neba, spíš si chodím zaběhat, na procházku nebo na kolo. Když jsem jezdila do práce a měla pravidelnější režim, chodila jsem na jógu nebo pilates. To teď ale nehrozí ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, děkuju, ty teď na sebe hlavně dávej pozor ;) Cvičení se pro tebe přesouvá na druhou kolej. :) V Brně jsem si zvykla cvičit dle videí, ale od začátku ledna mám v pokoji novou spolubydlící, takže to budu muset nějak pořešit, protože před ní v pokoji cvičit fakt nebudu :D

      Vymazat
    2. Jj to chápu, to bych taky nemohla :D Nějak nenápadně zjisti kdy tam nebývá a pak už cvičení nestojí nic v cestě :)

      Vymazat
  5. Super článok a je to pravda ak niečo odložim na zajtra nikdy sa k tomu nedostanem aloby v ten moment keď som si to navrhla.. So stravou je to podla mňa vždy ťažšie.
    Na články sa veľmi teším a držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ;) Strava je hrozně individuální a co funguje jednomu, nemusí zákonitě pomoci druhému, ale čím víc informací člověk má, tím je větší šance, že ten svůj ideál najde ;)

      Vymazat
  6. Stará dobrá Jillian :) Sama se k ní i po letech často vracím, protože vždy tak jednou za měsíc nastane moment, kdy mi hrozně chybí :)) A hezky sis to naplánovala, držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, vzhledem k stavu mých svalů mi prozatím stačí ;)

      Vymazat
  7. Na tenhle typ článků se moc těším! Držím ti palce a asi se do toho pustím s tebou!:)
    http://www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, to by bylo super! Určitě mi napiš, jak ti to jde a jak se držíš ;)

      Vymazat
  8. Už se těším na články a na nové zkušenosti :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jill jsem začla cvičit před 3 dny, předtím jsem dělala powerwalk at home s Leslie Sansone a to je taky super, takové oddechovější, i když docela zabíračka, když si vybereš delší "trasu" než 1 míli :-) Taky si občas dám cvičení s Chrisem Powellem, pro změnu. Plus máme doma mini fitko, takže silový cvíčo tam :-) Taky nemusím mezi lidi, a doma mi to vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je prima, když máte doma minifitko, to by mě tuplem nikdo nikam nedostal :) Tak ať ti cvičení jde ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!