Slupovací maska Balea

by - 7:00

Původně měl být tento článek recenzí, přestože se neřadím mezi beautybloggerky, ale když jsem viděla ty fotky, tak jsem se málem spadla smíchy pod stůl. Bude to tedy takový mix recenze a článku o relaxu a pobavení.

Moje babička je Oriflame lady a dělá to, co já si pamatuju, takže už pěknou řádku let. Právě od ní jsem poprvé dostala slupovací masku, bylo mi asi patnáct, maska voněla po borůvkách a od té doby slupovací masky miluji, a tak si ji čas od času koupím v DM drogérii.


Co se týče praktičnosti tohoto balení, tak o tom by se dalo dlouze diskutovat. Je rozděleno na dvě části, tedy na dvě použití, ale v té jedné polovině je masky, že bych si tím namazala obličej minimálně dvakrát, jenže tu natrženou masku už pořádně nezavřete (nebo ano a já se pletu, máte s tím zkušenost?). Aplikace samotné masky je velmi jednoduchá a zvládnou ji i méně šikovní jedinci, stačí si odlíčit a vyčistit obličej, ostatně, návod je na obalu.


Pak přichází část, při které je super mít zapálené svíčky, puštěnou muziku, film, seriál nebo otevřenou knihu a k tomu popíjet čaj, kávu nebo co Vám chutná. Stačí patnáct minut, a pak nastává ta zábavnější část (alespoň pro mě, hihi).


Začnu se na sebe do zrcadla různě šklebit a uschlá maska se napíná, až někde praskne. Tentokrát to bylo na nose, to místo, kde se poprvé oddělila ta slupka od mého obličeje a já jsem za ni začala tahat.


To "svlíkání hadí kůže" mě na tom asi baví nejvíc. Bohužel mám docela chlupatý obličej, a tak masku nedávám až do krajů obličeje, protože v místech, kde jsou chloupky nejde tak hladce odloupnout.


A výsledek? Upřímně, pleť to trochu uchlácholí, ale zázraky nečekejte. Já tuhle masku (a jí podobné) beru jako relax, jako čas, kdy se věnuji jen sobě. I když se jedná třeba jen o půl hodiny, tak se snažím vypnout a nad ničím nepřemýšlet. Stejně se nemůžete mračit, když maska zasychá, protože Vám to nedovolí (hihi).

Co Vy, máte zkušenost s maskami od Balea? Používáte masky na obličej nebo se hýčkáte jinak? Podělte se o své zkušenosti a své poznatky.

You May Also Like

10 komentářů

  1. Já jsem měla jednu z Rossmanna s je pravda, že to slupovaní je na tom to nejlepší :-D Ani nevím, že je mají i v dm, takže se po ní podívám :-) Děkuji za tip :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají různé vůně a různé druhy, ale ne všechny jsou slupovací :)

      Vymazat
  2. Ja milujem masky od Balea tak všeobecne a tiež tie zlupovacie sú asi najväčšia zábava :D

    OdpovědětVymazat
  3. S tím balením mi mluvíš z duše, měla jsem masku od Balei dvakrát a vždycky jsem na to nadávala, že to nejde zavřít a pak mi to vyschne, protože masku zas tak často nepoužívám!! A slupovací jsem teda ještě neměla, to by asi stálo za to vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako je pravda, že když ti vyschne maska za třicet korun, není to konec světa, ale je to škoda. Slupovací určitě vyzkoušej, je to sranda ;-)

      Vymazat
  4. Tuhle jsem zkousela a byla fajna.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ja zbožňujem zlupovacie masky hneď z 2 dôvodov: 1. je to sranda, to zvliekanie kože a po 2. šetrí to čas a nemusím utekať do kúpelne aby som si 10 minút zmývala masku z tváre.
    Osobne som Baleu ešte neskúšala, ale mám zlupovaciu masku Himalaya Herbals - smrdí mi ako ocot, ale dobre sa zlupuje :D

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!