mé oblíbené čtení

by - 8:38

Můj blog se blíží ke čtvrtému výročí a Ti z Vás, kdo jej sledujete od začátku, víte, že měl roční pauzu, během které nepřibyl jediný článek, přesto se sem lidé vraceli. Nový nádech mi daly jiné bloggerky, vnukly mi chuť zase psát a podělit se s Vámi o mé fotky. Můj nástup zpět do blogosféry se odehrál před dvěma lety a dnes bych se s Vámi chtěla podělit o blogy, které mě k tomu návratu přiměly a které dnes sleduji.
zdroj



Jedním z prvních blogů, které jsem začala sledovat byl GetTheLouk. Důvod byl jednoduchý, dostala jsem novou práci na pozici recepční a potřebovala jsem nějaké tipy na denní líčení. Co Vám budu povídat, viděla jsem jedno, dvě, tři videa a naprosto jsem Lou propadla. Dneska už je to přes dva roky a stále mě baví, jukněte k ní na blog, třeba bude bavit i Vás.


Jako druhou jsem pravidelně začala sledovat Verču z Blueberrypink. Koupila jsem si od ní loni po Vánocích náušnice, objevila jsem její blog, ve spoustě věcí mě inspiroval, pomohl mi upravit můj blog a najdu tam články všech možných kategorií. Verča teď začala i natáčet videa, takže se zařadila do skupiny youtuberek, ale přiznám se, že mám raději její psaný projev.


Další blogy už nijak neřadím, ale to neznamená, že je mám ráda méně, to bych je tady neuváděla.

Monči blog the monica.cz za poslední dobu hodně změnil co do vzhledu, ale jinak zůstal pořád stejně poutavý, najdete na něm tipy na DIY, vynikající recepty i inspiraci do bytu či do šatníku. Blog se mi moc líbí a ráda se tam vracím.


Dalším víceméně kosmetickým blogem, který sleduji je Svět podle S., nejde o to, že bych potřebovala každou novinku, ale zase mám díky takovému čtení přehled a díky recenzím se pak můžu rozhodnout, zda daný produkt doopravdy chci a potřebuji nebo zda raději ušetřím.


Nejsem úplně milovníkem čistě outfitových blogů, ale holky z Acupofstyle si mě získaly a já se na jejich blog pravidelně vracím. V současné chvíli je jedna z nich, já si je prostě stále pletu, na erasmu v Anglii, a tak jsou outfity a jídlo prokládány také články ze zahraničních cest, což já mám ráda!


Nejen o botách píše na svém blogu SandraKisic Sandra. Najdete tam pěkné outfity, netradiční doplňky, dojmy z cest a restaurací. Blog nyní změnil svůj vzhled a je takový svítivý stejně jako je i Sandřin úsměv. 


Beautyblog, u které se rozplývám, je Rendin Ordinary life, který přináší do blogosféry novinky a tipy z poměrně dražší kosmetiky, ale zároveň člověk může nahlédnout pod pokličku a vidět, že nejen cena je zárukou kvality.


A na závěr jeden blog ze života Lucie Living, o dětech, o bydlení, o vaření a o všem, co potká matku v domě s malým mimčem. Kolikrát si jen prohlížím fotky a sním o tom, jaký bude můj domov.


Než se s Vámi rozloučím, musím dodat, že blogů sleduji spoustu, ale tyhle asi nejdéle a nejvíc. Vy mi napište, zda sledujete stejné blogy nebo jaké preferujete Vy? A ještě malé video pro zasmátí při pondělku.


You May Also Like

12 komentářů

  1. V mnohém jsme se shodli, taky jsem Lou propadla je prostě dokonalá! Holky A Cup Of Style jsou super a i Verča z blueberry pink. Já bych do své kategorie přidala taky ještě tebe jelikož jsi superultradokonalá blogerka kterou já mám nehorázně ráda :) :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, děkuji za kompliment, velmi mě těší, že můj blog někoho baví ;)

      Vymazat
  2. Mam rada taketo clanky s odporucaniami blogov. Idem sa teda na ne pozriet.
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také, člověk vždy narazí na něco nového, vždyť blogů je tolik! :)

      Vymazat
  3. Baru, děkuju za milou zmínku :) Lou je výborná, hrozně ráda se dívám na všechny její videa, což se mi u jiné čistě beauty blogerky neděje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač, jen mě mrzí ta nynější pauza, ale naprosto to chápu ;)

      Vymazat
  4. Díky za tipy, pravidelně sleduji Svět podle S. Mám celkem ráda kosmetické blogy ale musí se umět psát což podle mě Sabča umí perfektně. Z ostatních mě zaujala Sandra. Díky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandra je super, teď její blog prošel proměnou ;)

      Vymazat
  5. Hodně blogů sleduji taky a hodně si mi teď ukázala poprvé.:)
    Děkuji!
    U videa jsem se zasmála a fascinuje mě, že se nesoustředí na bojování ale na zábavu :D

    http://letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že je článek i novou inspirací ;)
      Oni musí nějak vypustit a nedělám si iluzi, že je to nějak často ;)

      Vymazat
  6. Tak vidím, že máme dosti podobný vkus :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!