co se děje?

by - 6:00

Asi jste si všimli, že během posledních dní blog naprosto utichl. Facebook a instagram žili dál, na víc, než publikování fotek, jsem neměla sílu. Stalo se toho za poslední dobu tolik, že nevím, kde začít a zda to všechno vyprávět. Měla jsem pro Vás naplánované články, ale nebojte, nepřijdete o ně. To bylo tak na úvod a nyní jdeme na to!

obrázek pochází z google.com
Za poslední dva týdny jsem zestárla asi o sto padesát let. Jsem neustále unavená, do toho práce, škola a starosti doma. Z této rutiny jsem chtěla utéct nějakým výstřelkem, a tak jsem se nechala inspirovat Kelly, ale nebojte, nejsem na fialovo. Vypadám takto...



V den, kdy jsem se rozloučila s velkým množstvím vlasů, jsme šly s holkama pařit a bylo to super. Po strašně dlouhé době jsem si připadala přitažlivá a nevadilo mi prohýřit téměř celou noc. Následující den sice stál za to, ale užily jsme si to, a to je hlavní!

Kromě vlasů jsem si také odběhla na pár dní do Itálie na hory, konkrétně do Temu. Je to malinká část obrovského lyžařského střediska. Já se na hory tak těšila, leč přeskáče mi nepřály a pobyt mi řádně znepříjemnily, už jsem se jich zbavila. Více fotek najdete na FB nebo insta blogu.


V Itálii jsme byli jen pět dní a po návratu mě čekala práce. A protože jsem si připadala jako v bubnu pračky, který se točí a já vždy jen na chvíli vystrčím tu ruku tu hlavu, rozhodla jsem se po náročném únoru udělat z března regenerační měsíc. Co to znamená? Naordinovala jsem si detoxikační kůru, od které si slibuji očistu těla, mysli a třeba shození i nějakého toho kilogramu. To už ale zabíhám do rubriky "boubelení" a na článek z ní se můžete těšit v nejbližších dnech se všemi podrobnostmi.

Tááák, to by bylo krátké shrnutí mého února a posledních dní, jaký byl ten Váš druhý měsíc roku 2015?

You May Also Like

14 komentářů

  1. Jak už jsem psala na fb, ten účes je opravdu moc zdařilá proměna! Já jsem měla minulý týden volno a věnovala se hlavně chodu domácnosti, jelikož celou rodinu kromě mě porazila chřipka. Takže z nějakých aktivních plánů sešlo, akorát jsem šla jednou na kolo a jednou na brusle a běhat. V pátek jsem šla ale s mamkou jako doprovod k diabetoložce (ona to měla povinně ze zdravotních důvodů), takže jsme si povídaly i o redukční dietě a to bylo moc zajímavé. Bylo to dobré nakopnutí do jara a já už se vážně těším na to teplo a trochu (více) pohybu. Měj se hezky a užij si také trošku odpočinku. Co jsem viděla ty fotky nařízeného budíku, zasloužíš si to!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ;) No, to víš, směny v práci se budíku neptají, zda se mu to líbí či ne ;) Ale na březen zatím žádnou nemám, takže bude prostor na odpočinek :)

      Vymazat
  2. Ahoj Baru, super proměna, mikádo ti moc sluší :) Z toho nedostatku energie si nic nedělej, odpočívej a buď i trochu sobecká s časem pro sebe, aby jsi zase nabrala síly, na jaře to bude lepší ;) Těším se na další články!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, děkuji moc. Cítím, že tělo dojíždí, takže mu musím dodat vitamíny a energii ;)

      Vymazat
  3. ofina ti sluší a třeba jednou dojde i na tu fialovou, co? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já bych do toho i šla, ale jsem brunetka a než bych se dostala k fialové měla bych místo vlasů chemlon :(

      Vymazat
  4. Barunko, nic si z toho nedělej, cítím to naprosto stejně. Jsem věčně unavená, nevyspalá, všude práce a škola. Přijdu si jako veverka v bubnu. Já mám díky Bohu ještě nabíječku v podobě Seba, tím se tak nějak dopuji na další dny. Strašně mě chybí sluníčko, ale hrozně moc... na Vysočině skoro vůbec nesvítí.

    Tu Itálii Ti tiše závidím :D Také bych nejradši někam vypadla...

    CzechIvy

    PS. Ten účes je šmrncovní, moc Ti sluší!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivy, děkuju moc! Já mám právě oporu odejetou za hranice, takže jsem tu na vše tak nějak zůstala sama. Sluníčko dneska v Brně svítilo, což mi dělá velkou radost a dobíjí mě to. Já se právě vrátila i z té Itálie dost nervózní, protože jsme měli nehodu a přestože jsme všichni v pořádku, zařizování zkazilo zbytek dovči, no... :(

      Vymazat
    2. Hlavně, že jste všichni v pořádku! O nehodách mi nemluv - mám zlomený malíček na pravé noze a modlím se, abych se dostala za měsíc do lodiček, mám obhajobu práce a předseda komise zbožňuje ženy "na vysoké noze" :D

      Vymazat
    3. Tak hlavně drž nohu nahoře a chce to ledovat ;) Držím palce, ať to klapne a můžeš obhajovat na vysoké noze ;) :D

      Vymazat
  5. Vlasy Ti moc sluší, někdy je změna prostě potřeba.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!