(Ne)mastící neutrogena

by - 6:00

I když to až tak často nedělám, dneska publikuji článek z beauty koutku. Stále jsem na honu za krásnou a bezchybnou pletí, a tak zkouším různé přípravky ve víře, že se na mě usměje štěstí. V únorových radostech (tady) jsem Vám psala, že jsem v DM drogérii ulovila kombo krému a mycího gelu od Neutrogeny. Celý březen jsem se poctivě matlala a dnes přicházím s verdiktem!

Toto kombo jsem koupila v DM drogérii za 169,-Kč a mělo zaručit hydratovanoupleť, která by se neměla mastit a měla vypadat zdravě a svěže. Tak se na ty krasavce podíváme. Začneme od horšího, abych skončili pozitivně.

Visibly clear oil-free moisturiser


Tento krém se má aplikovat ráno a večer na vyčištěnou pleť. Jeho konzistence je příjemná. Po natření má sametový finiš, rychle se vstřebává. Po dvou až třech hodinách, ať už mám makeup nebo ne, pleť se neuvěřitelně zmastí a já se lesknu jako diskokoule. Z tohoto důvodu krém pošlu dál, protože o tento efekt doopravdy nestojím.


Běžná cena je, tuším, 169,- Kč, pro sušší pleť by mohl být fajn, ale já si jej už podruhé nekoupím.

 Visibly clear 2-in-1


Já osobně upřednostňuji odličování nejprve mycím gelem ve sprše, a pak pleť dočišťuji micelární vodou. S mycím gelem z řady Visibly clear (tady) jsem měla dobré zkušenosti, ale když byla ta akce, neměli ho, proto jsem šáhla po tomto gelu s maskou v jednom. Konzistence je příjemná, trochu mi připomíná takové ty gely s jílem od L´Oréal. 


Používám je denně, je velmi příjemný na pleti. Spolehlivě stáhne makeup i stíny a pokud jej použiju jako masku, tak zvláštně brní na pleti. Nikdy to ale nenechávám déle jak půl minuty.  Ještě mi troška v balení zbývá a už dneska vím, že si pro další balení rozhodně zajdu.

Co Vy a Neutrogena? Máte s jejími přípravky na pleť dobré zkušenosti? A nemáte nějaké tipy na ktrém pro smíšenou pleť?

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!