Bára.kára, stále boubelka

by - 6:00

Jak se toho přes léto změnilo tolik, tak moje konstituce vůbec. Ano, stále se dle mého názoru řadím mezi boubelky, a tak se můžete i nadále těšit na články z tohoto "šuplíčku". Mám jich několik naplánovaných, ale nebudu předbíhat. 



Jistě si vzpomínáte, že jsem v průběhu měsíce března absolvovala detox podle knížky od paní Mačingové. Od té doby uteklo půl roku. To, co jsem shodila, to se v podstatě nevrátilo. A protože jsem si přes léto pořádně dopřávala a také hodně hřešila, rozhodla jsem se měsíc září vyhlásit jako "očistný" měsíc. Tedy, do detoxu se vrhám znovu a to ode dneška. Kdo se budete chtít přidat a nevíte, jak na to, zde najdete mé poznámky z března:


A kdo chce jen sledovat, jak si vedu, najdete mě na instagramu nebo na facebooku, tam budu průběžně přidávat fotky a nějaké aktuální poznámky k programu. (Nebo byste chtěli i další články?) Oproti březnu nastala ale přece jedna změna, do 28 denní kůry se mnou jde má ségra, tak nám držte palce!

PS: Chystáte na podzim nějakou vitamínovou kůru, abyste ustáli ochlazení a prskání lidí kolem Vás?

You May Also Like

1 komentářů

  1. Já si od mačingové oblíbila jídla, protože jsou většinou jako jediné vegetariánské jídlo k dostání v blízké jídelně, takže její obědové polívky a tak mě baví :-) Na žádnou vitamínovou kúru se nechystám, ale pro zlepšení imunity jsem si naložila propolis, kdyby mě náhodou chytl krk, takže bude domácí meducínka ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!