Tipy na jeho vánoční dárky

by - 14:41

Za měsíc budou Vánoce, obchodní domy už svítí vánoční výzdobou stejně jako se v městech otevírají adventní trhy. Proto je nejvyšší čas se s Vámi podělit o tipy na vánoční dárky pro naše muže, ať už jde o bráchu, tátu, dědu nebo přítele. V loňském roce jsme podobný článek už psala, najdete ho tady. Letos ale přicházím s jinými, tak čtěte dál!


Před nedávnem jsem byla na divadelní hře Caveman, kde se mluví o tom, jak jsou chlapi hrozní lovci a drsní muži a jak to mají těžké, když musí uspět v ženském světě. Také se říká, že každý muž, nosí nůž, proto je můj první tip na vánoční dárek pro Vašeho blízkého právě nůž. Velikost a vychytávky nechám na Vás, na trhu se dají pořídit zajímavé kousky a myslím, že si jej může dovolit prakticky každý, cenové rozpětí je velmi široké, takže pokud chcete v muži podpořit jeho lovecké já, nůž by mohl být skvělým dárkem.


Zdroj: Kapesní nože
Kromě toho, že jsou muži lovci, mají rádi dobré a kvalitní pití. To je třeba případ i mého taťky, který nepohrdne dobrou whiskey. Problém ale nastává, když padne otázka, zda máme led. Kromě něj a mimo letní sezónu nikdo jiný v rodině led nepoužívá, a tak jsem se rozhodla tento problém letos vyřešit a zakoupím ochlazovací kostky do nápoje. Na internetu se dají zakoupit různé velikosti, tvary i barvy, já budu objednávat tady.

Zdroj: internetové stránky Kamenictví Dvořák

V mém okolí jsou většinou aktivní muži, věnují se alespoň jednomu sportu, proto si myslím, že sportovní vybavení rozhodně není špatnou volbou. Ať už muž z Vašeho okolí dělá fotbal, tenis nebo třeba chodí do posilovny, rozhodně se dá najít větší či menší dárek, který by mu udělal radost. Může se jednat o potítka, kvalitní ponožky či termoprádlo nebo rovnou permanentka do fitness centra.

Zdroj: Turbosquid

Kdo ale nemáte doma sportovce, možná žijete s milovníkem knih. Pak už stačí jen vybrat správný žánr a knihu můžete doplnit třeba o netradiční záložku nebo i kvalitní čaj, který muž z Vašeho okolí při čtení popíjí. Fantazii se meze nekladou.

Zdroj: google.com
Muži mají různá zaměstnání a pokud máte doma kravaťáka nebo businessmana, může Vám jako vánoční dárek posloužit pěkná psací souprava. Někdo je více staromódní, a tak můžete svému drahému zakoupit inkoustové pero, pro jiného, třeba pro leváky, je lepší klasické kuličkové pero. I tak internet a papírnictví nabízí nepřeberné množství značek, barev a kombinací. Můžete koupit pero samostatně nebo jej doplnit o mikrotužku či stylový zápisník. Co mu vyberete je již čistě na Vás.

Zdroj: Obchod pro tebe

A pokud Vás ani zmíněné tipy na dárky nezaujaly a máte doma gurmána, není nic jednoduššího než si vybrat vyhlášenou restauraci ve Vašem okolí a pořídit Vašemu drahému dárkový poukaz na degustační menu nebo prostě jen kartičku ve Vámi zvolené hodnotě. Restaurace jsou dnes už na takovou možnost připraveny a poukazy nabízí i na svým internetových stránkách.

Zdroj: google.com

Ať už ale muži ve Vašem okolí pořídíte cokoli, snažte se držet jednoduchého pravidla: vybírejte dárek, jaký by se líbil jemu, ne Vám! Držím palce, abyste vánoční shon zvládli v pořádku a bez úhony!

Zaujalo Vás něco? Co Vy plánujete koupit svému tatínkovi, dědovi, bráchovi nebo partnerovi?

You May Also Like

13 komentářů

  1. Já každý rok kupuji manželovi takovou tu klasiku, která ho potěší - parfém, LP desku, pyžamo, oblečení, hodinky a nějakou tu vychytávku k počítači, autu nebo mobilu.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno jsou to praktické dárky, ale neodpustím si otázku, kolikery už má hodinky :)

      Vymazat
  2. Ten kapesní nožík jsem také kupovala svému příteli. Pak jsem mu nechala potisknout spodní prádlo hláškami, které máme rádi a ještě jsem mu dala boxovací hrušku :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda! To spodní prádlo je skvělý nápad! Já jsem momentálně sama, takže tento tip nevyužiju, ale věřím, že se někomu může hodit ;)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Můžu doporučit i kamenictví, na které je v článku odkaz, komunikace je prvotřídní ;)

      Vymazat
  4. Pozor na nůž jako dárek - existuje pověra, že za každou čepel musíš zaplatit, alespoň symbolicky, jinak Ti přinese velkou smůlu.. Jinými slovy - nůž by si měl každý koupit sám, ostří se nemá dávat jako dárek. Takže raději volím fusekle, ty jsou bezpečné :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O této pověře slyším poprvé, ale já už jsem nůž věnovala a smůlu to nepřineslo ;)

      Vymazat
  5. Báro, mám ráda tvůj blog! :) A souhlasím, že nůž i psací potřeby jsou skvělé dárky (i když o zmíněné pověře jsem také již slyšela, tak pozor :) ), protože dotyční si vás vždy připomene při jejich užívání (u mě to tak funguje, hihihi). Ale při vybírání, alespoň v této adventní době, bychom se možná měli snažit nakupovat výrobky, které jsou ekologické, lokální nebo z fair tradu. Aspoň si to myslím :) Pár tipů i na mém skromném blogu. https://zelenefinance.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče nákupu regionálních produktů, tak tohoto motta se držím po celý rok. Zejména při nákupu potravin, ale třeba kostky do nápoje jsem taťkovi také koupila u pána z Čech. Myslím, že je dobré najít vhodný kompromis, české pomelo bych asi hledala marně ;)

      Vymazat
  6. Ty ochlazovací kameny jsou fakt dobrý nápad. Jinak já doporučuju poukaz do barber shopu, to už se mi několikrát osvědčilo.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak a je tu opět období, kdy začnu prolítávat tyhle ty všechny možné články s tipy na dárky, abych měla dárky co nejdříve vyřešena, jelikož nemám ráda ten stres při nákupech na poslední chvíli :D Nejradši bych to vyřešila dárkovými poukazy, ale to by bylo příliš neosobní, takže letos dostane přítel asi nějaké skate oblečení, snad se mu trefím do vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Všude na internetu je tolik typů a já stejně nikdy nevím, co mám přítelovi k Vánocům koupit :-D . Nakonec jsem letos zase koupila trenky, kosmetiku, voňavku a peněženku, aby měl alespoň nějaké překvapení :-) . Vybrala jsem černou peněženku z umělé kůže, tak snad z ní bude mít radost. Vypadá mnohem lépe než ta, kterou má teď :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!