Má zkušenost Elseve Extraordinary CLAY

by - 14:13

Před nedávnem jsem narazila na diskuzi týkající se této řady od L´Oréalu. Všechno to byly jen takové výkřiky do tmy, tak jsem se rozhodla, že po delší době opět napíšu recenzi. Zvlášť když mám z tého řady kromě suchého šamponu všechno, tak jdeme na to!

promiňte mi odlesk světla, je podzim a buď není světlo žádné nebo zlobí...
Řada Extraordinary CLAY se skládá ze šamponu, balzámu, masky a suchého šamponu. Já jsem milovnicí suchého šamponu od Baptiste pro hnědé vlasy, takže jsem si ho nekupovala. Pokud by Vás zajímala recenze, najdete ji například u Alice. Řada je určena pro normální a rychle se mastící vlasy, kterým chybí svěžest. Všechny produkty obsahují tři druhy jílů, které mají sliby splnit, a jak si vedou?


Šampon má příjemnou vůni, jsou v ní cítit i ty jíly. Je krásně jemný a příjemný. Pěkně pění a dobře se vymývá. 


Balzám mi voní z celé řady asi nejlépe, je trochu víc svěží než samotný šampon. Je třeba jej nanést a nechat působit po dobu dvou až tří minut a stejně jako šampon se pak z vlasů dobře vymývá.


Maska má doopravdy konzistenci jílu a také podle toho voní, trochu po cementu. Aplikuje se na suché nebo vlhké vlasy ještě před použitím šamponu a nechává se pět minut působit. Vymývání je vzhledem k její konzistenci těžší a rozhodně to není šup šup, chce to čas.

To by bylo obecně a nyní mé dojmy a tipy. Co se týče šamponu, tak tam je používání jasné. Je funkční, nic, co by potřebovala nějak sálodlouze vysvětlovat. Balzám si já dávám jen na konečky. jak je mám odbarvené, hodně se mi cuchají, tak proto jim věnuji tuhle jílovou péči. Do kořínků jsem upřímně balzám ještě nezkoušela, zatím jsem si vystačila s aplikací masky do tohoto místa. Masku samotnou aplikuji do suchých vlasů. V mokrých se mi špatně rozmazávala do délek. Masku dávám ke kořínkům a jakobych chtěla ombré effekt ji roztírám do délek vlasů. V silnější vrstvě, jako ke kořínkům, ji pak ještě aplikuji na unavené konečky. Vlasy pak dám do drdolu a nechám působit. A jaký je výsledek? Já, která jsem si myla vlasy každý den nebo maximálně ob den si je po měsíční kůře produkty Elseve Extraordinary CLAY myji každý třetí den a to jen proto, že si to hýčkání užívám. I ten čtvrtý den bych se suchým šamponem a vlasy do culíku/drdolu zvládla s přehledem!

Vyzkoušeli jste už nějaký produkt z tého řady? A jaké jsou Vaše dojmy?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já tedy zkoušela šampon jen v kombinaci s kondicionérem a také jsem byla velmi spokojená :) Vlasy teď už nemusím mýt každý den jako dříve (hodně se mi mastní), takže bych řekla, že skutečně funguje. Ale jak mám vždy problém vypotřebovat kondicionér, tak jsem ho v tomhle případě měla dříve prázdný než samotný šampon :D Masku musím také zkusit, k téhle řadě se budu ráda vracet.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc zdravím, není náhodou jíl ve vlasové kosmetice dobrý také proti vypadávání vlasů? Četla jsem, že by měl snižovat frekvenci mytí a tím i zatěžování vlasového folikulu. Já mám právě o mé vlasy už opravdu veliký strach, mám pocit, že během pár měsíců jsem minimálně o polovinu přišla :( Už dost přemýšlím o tomhle, protože opravdu nechci být plešatá :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!