Moje objevy 2016

by - 6:00

Jak jsem psala v předchozím článku, rok 2016 byl hektický, ale navzdory tomu jsem během uplynulých dvanácti měsíců objevila hned několik radostí, které si hodlám i nadále užívat. A nyní se s Vámi o ně hodlám podělit, tak jdeme na to!
zdroj

Začneme zlehka. Dlouho jsem nebyla schopná číst knížky, nemohla jsem se soustředit a vlastně mi jen oči běhaly po stránkách, ale nevnímala jsem obsah, a tak jsem na jistou dobu propadla časopisům. Nechápejte to tak, že bych udělala dvakrát měsíčně nálet do trafiky a skoupila, co šlo. Našla jsem si v tomto období dva časopisy, které jsem si napoprvé koupila jen náhodou, ale už jsem u nich zůstala. Prvním z nich je Forbes, časopis plný zajímavých článků o lidech z byznysu ale i kulturního prostředí. Články jsou psané chytře a doopravdy se mi líbí. Druhým oblíbencem je časopis Marianne, vím, asi si říkáte, že se jedná o tu reklamami nacpanou snůšku keců o tom, jak zhubnout a co nosit. Musím ale oponovat, i v Marianne se dají najít rozhovory se zajímavými lidmi a rozhodně to není časopis jen o beauty věcech.



Na jaře tehdy přítel, dnes už manžel, mé kamarádky Katchee rozjel u nás v Berouně skvělou sportovní akci - Superkruháč. Kruhový trénink u nás chyběl, Michal tedy našel díru na trhu a řekla bych, že se mu daří. Samozřejmě se už našly nějaké kopie a následovníci, ale superkruháčová koncepce je parádní, mě se moc líbí a pokud jste někdo z okolí, určitě jej přijďte zkusit. Já jsem z toho měla velký respekt, naprosto si mě kruháč získal. Cvičení ve skupině, ale každý jede sám na sebe, nikdo nemá čas nikoho sledovat, protože všichni jednou na maximum, na svoje maximum. 

zdroj
Kromě ideálního cvičení jsem na jaře objevila, našla svého partnera, muže, který mě dělá už téměř rok šťastnou. Muže, který se mi snaží plnit všechna má přání a který snáší mé nálady. Jmenuje se Tom a je to parťák do nepohody. 


Vy víte, že já nejsem nějaký seriálový milovník, jsem v tomto ohledu dost konzervativní, ale Tom mě přiměl k tomu, abychom se spolu podívali na The Big Bang Theory aneb Teorii velkého třesku. Musím popravně říct, že mě to chytlo. Ty chytré vtipy a i zároveň zachycení kolize prudce inteligentního asociála s normálně smýšlející slečnou. Fakt se pokaždé dost nasměju.

zdroj
A na závěr pár kosmetických objevů tohoto roku. V první řadě je to růžová voda, ke které jsem měla předsudky, ale naprosto si mě dostala. Používám ji k zafixování makeupu a v létě na vyčištěnou pleť. Během uplynulého roku jsem taktéž okusila mnou dnes velmi oblíbený make up Bourjois Healthy mix, který už vlastní ve dvou odstínech, mám jej tedy na zimu i na léto, krásně voní, je lehký a nedělá žádnou masku. Na vinted jsem si pořídila svou první MAC rtěnku a naprosto jsem jí propadla. Je zářivá, matná, krásně drží a já vím, že si dřív nebo později pořídím další, protože tohle je fakt pecka! To ovšem mohu říct o mnohem levnější kolegyni značky Trend It Up z DM drogerie. Mám ji opět v matné verzi, ale v nude odstínu a spolu s konturkou má super výdrž. A až koncem roku jsem totálně propadla invisi bobble, gumičkám a la telefonní šňůra. Vybrala jsem si tyhle transparentní na zkoušku a nemůžu si je vynachválit. Měla jsem jednu neoriginální a ta mi vydržela dva týdny. Invisi bobble drží neskutečným způsobem, věřte, ty peníze za to stojí!


No a to je doopravdy všechno. To jsou mí noví miláčci, ke kterým jsem si našla cestu právě v minulém roce. Zaujalo Vás něco z toho?

A co jste si oblíbili v roce 2016 Vy?

You May Also Like

2 komentářů

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!