Radosti&starosti prosinec 2016

by - 6:00

Jak už to tak bývá, při shánění vánoční dárků se člověk také rád odmění, a tak se stalo, že se mi tu nashromáždily nějaké věci, o které bych se s Vámi chtěla podělit. Dokonce jsem si nadělila i jeden větší dárek, o kterém jsem delší dobu přemýšlela a nakonec jsem se rozhodla, že si prostě udělám radost, ale to předbíhám...


V péči o pleť jsem stále trochu pozadu. Pořád musím na krémy myslet a není to úplně přirozený. Rozhodla jsem se to změnit a rozšířila jsem si arsenál o oční krém. V prosinci mi došla, po dlouhé době, má bezedná micelární voda od Biodermy, tak jsem potřebovala náhradu, protože si ji za plnou cenu nechci kupovat. A když jsem ségře kupovala dárky v Lush, zatoužila jsem po voňavé koupeli s knížkou v ruce.


Micelární voda Mixa - zelená varianta je vhodná na smíšenou pleť. Kupovala jsem si ji před dvěma lety ve Francii a byla jsem smutná, že v Čechách není k dostání, ale teď už je to jinak, v akci ji seženete za sto padesát korun.
L´Oréal Nutri-Gold oční krém - je vhodný pro generaci konce osmdesátých let, cílovkou jsou tedy dámy kolem třicítky. Krém je hutný, ale v tenké vrstvě se krásně vstřebává a pěkně hydratuje.
Neutrogena Nordic Berry tělový krém - měla jsem jeho variantu v pumpičce a byla jsem nadšená, jen se mi nedařilo ho všechen dostat z lahvičky, proto jsem pro tuto zimu zvolila kelímkovou variantu.
Sephora pěna do koupele se zeleným čajem - po otevření krásně voněla, tím to ale skončilo, bohužel. Pěnu to neudělalo skoro žádnou a koupel taky moc nevoněla. Musím říct, že to pro mě bylo docela zklamání.

Konečně mi trochu vybledla pleť, což ale způsobilo, že jsem potřebovala nový make up, respektive světlejší odstín. Na pinterestu jsem si vyhlídla třpytivé líčení, ke kterému jsem si ale musela pořádit i nějaký nový arsenál. 


Bourjois Healthy Mix - jedná se o make-up, který jsem nosila celé léto. Má lehkou texturu, krytí střední nižší, ale mě jde spíš o sjednocení, takže já jsem s jeho funkcí spokojená. Lehce voní po ovoci a navíc jsem odstín 51 pořídila v akci za dvě stě padesát korun, takže nebylo co řešit.
Pomerančová dřívka na nehty - koupila jsem je opět v Sephoře a zase po dvou letech, ano, mám malou spotřebu, tak si je můžu dovolit koupit i v parfumerce, hihi.
Barevné pilníčky - jsou také ze Sephory a hodí se mi, protože já nehty výhradně piluji a často narážím na to, že mi buď v práci, kabelce nebo doma chybí. Takhle budu mít všude alespoň jeden.
Třpytky z NYX - to byl pouze účelový kup, ano, kvůli jednomu líčení. Samozřejmě ho budu opakovat, ale se třpytkami se zatím jen seznamuji a musím říct, že ještě nejsme velcí kamarádi. No, snad se to brzy změní.
Fialová rtěnka Maybelline - byl to trochu úlet, byla ve slevě, takže jsem neváhala, ale ještě jsem jí nikam nevytáhla. Dost možná proto, že když mám rtěnku, tak se muž zdráhá mě políbit, ale nebojte, já ho to naučím, hihi.

Jak jsem marná v krémech na pleť, tak její čištění mě baví a hlavně jeho morká varianta. Dlouho jsem používala gumovou pomůcku z DMka, ale chtěla jsem zkusit i chválenou konjakovou houbičku. O tom, že jsem pyroman už víte a malá peněženka se vždycky hodí, třeba na výlet.


Konjaková houbička - tu jsem pořídila v drogerii Rossmann asi za šedesát korun, chtěla jsem zkusit, zda mi bude vyhovovat. Upřímně, čekala jsem, že bude trochu hrubší. Zatím se s ní myji dva týdny, tak nemůžu moc referovat, nicméně velký rozdíl doposud nevidím.
Glade svíčka - mi padla do oka, ale koupila jsem ji hlavně proto, že jsem duhou kupovala jako dárek a byly v akci jedna plus jedna. Jinak tyhle silně aromatické svíčky moc nemusím, pak mě po nich bolí hlava.
Peněženka Mango - má, ač to nevypadá, šedostříbrnou elegantní barvu. Má dvě přihrádky, nemá sice zip, ale to nevadí, drobné z ní nepadají, takže za osmdesát korun super kup.

A na závěr, sice nejdražší věci ale mnou dlouho vysněná. Dokonce jsem si ji už koupila na vinted, ale milá slečna byla podfukářka a paletku prodala několikrát, chjo. No, to nevadí, nakonec jsem si udělala radost, takže tadáááá.


Naked Smoky od Urban Decay - och a ach. Matné, třpytivé, teplé i studené. Já jsem nadšená a těším se, až s ní budu kouzlit. Věřím, že díky stínům vytvořím denní i večerní, jednoduché i slavnostní líčení. Měla jsem desetiprocentní slevu do Sephory, tak jsem jí využila.

A jsme na konci. Bylo toho docela dost, ale spoustu věcí jsem opět pořídila ve slevě, jak je mým dobrý zvykem. 

A co pěkného jste si pořídili v lednu Vy?

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!