#workshop s Luckou

by - 6:00

Před nějakou dobou zveřejnila Lucka Camfrlová, kterou možná znáte jako Angel Inspiration, možnost zúčastnit se víkendového workshopu týkajícího se instagramu. Nebudu lhát, jsem na insta lehce závislá, prostě mě baví, takže jsem se rozhodla, že do toho půjdu, protože bych se chtěla v tomto směru zlepšovat a také jsem chtěla Lucku poznat osobně. Jaké to bylo? Čtěte dál.


Program byl naplánovaný na tři dny, páteční večer, sobotu a nedělní dopoledne. Jelo nás nakonec sedm a cílovou stanicí byla Pec pod Sněžkou, kde jsme byly ubytované v Residenci Kovárna. Když jsem vyjížděla z domova, byla jsem lehce nervózní, jak často jedete na víkend na hory s cizími lidmi? Ale zároveň jsem se uklidňovala, že tam jedu se stejnými blázny do instagramu, takže to nebude určitě tak hrozné. Nebylo. Od pátečního večera nás provázel smích.


V pátek jsme se seznámily a více méně poslouchaly Lucku, vyprávěla nám, čemu se věnuje a rovnou začala s různými tipy jak na instagram. Čas letěl jako splašený a my klábosily až do tří do rána, kdy jsme definitivně odpadly. Měly jsme přecijen před sebou dlouhý a náročný den! Hned u snídaně nás Lucka nahnala k focení, někdo fotil snídani, někdo cupcaky a dort, který nám za účelem focení upekla a přivezla Verča

Lucka nás nejdřív nechala vše vyfotit, a pak nám názorně ukazovala, jak fotit třeba míchaná vajíčka. Jak docílit toho, že jídlo a produkty, které fotíte, budou lákat čtenáře nebo sledovatele. Bavily jsme se o úhlech pohledu, o světle a aranžmá. Samozřejmě to skončilo tím, že jsme cupkaces snědly, hihi. Bylo to zajímavé, protože jsem zjistila, jaké vybavení mi doma chybí a že si můžu pomoci i věcmi, které mám doma jako jsou různé šály, utěrky a dekorace.


Po snídani jsme se vydaly do přírody, a to rovnou na Sněžku. Asi si říkáte, že jsem blázen, ano, byla jsem tam letos už potřetí, ale pokaždé jsem se nahoru dostala jinou cestou a i cesta lanovkou, v tomto případě, byla zajímavá. Nahoře pořádně foukalo a teplo rozhodně vypadá jinak, ale my se nedaly. Vytáhly telefony a poctivě fotily, v mém případě čtverec na instaram a obdélník na blog. Obloha zpočátku byla zatažená, ale nakonec se mraky potrhaly a nám se nabídla neskutečná panoramata.


Po červené byste došli do Polska.


Ze Sněžky jsme se vydaly směrem k Luční boudě, kde jsme si plánovaly dát oběd. Už cestou tam krásně svítilo sluníčko, a tak jsme si mohly hrát se světlem. Když člověk chvíli počkal, měl dřevěný chodníček vedoucí přes mokřady jen pro sebe. Z těchto míst máme spoustu fotek, které by vydaly na pořádné album. Mohla bych se tam kochat celé hodiny, což bohužel nešlo, protože jsme měly hlad a také nás čekala cesta dolů.


Oběd byl na jedničku, ceny na Luční boudě jsou šílený, ale člověk na to nesmí koukat, jinak by si nedal ani polévku. My oběd prokecaly, ukázaly si vzájemně nové fotky z cesty a zkoušely vyfotit vše, co bylo na stole. Světlo nebylo nic moc, takže se není, čím chlubit, ale třeba to přijde. Já věřím, že ano. Cestou zpět jsme se kochaly, až jsme se zdržely, takže jsme Obřím dolem procházely téměř za tmy. Bylo to dobrodružné a rozhodně si cestu ze Sněžky budeme všechny pamatovat!  

Využívaly jsme čas na maximum, a tak jsme si cestou vyprávěly o úhlech pohledu, co fotit zvrchu a co zespodu. Jak si hrát s hashtagy a další finty, jak přilákat nové sledovatele, přestože instaram nefunguje jako youtube a za počet odběratelů uživatelům neplatí. Když jsme dorazily do Pece, už byla tma a my měly opět hlad, který jsme zahnaly v Pizzerii Anděl, kde jsem si dala rizoto a víno a obojí bylo moc dobré. Pak jsme se přesunuly na ubykaci a konečně ochutnaly Verčin dort, na mě byl asi moc vychlazený a po večeři byl docela hutný, ale u jeho ochutnávky jsem začala upravovat fotky z výletu pod dohledem Lucky.


V neděli ráno jsme se už jen nasnídaly a domluvily se na další akci, z čehož já osobně mám velkou radost. Už nyní se těším na další cenné rady a jsem Lucce vděčná za to, že nám tuhle možnost dává, protože je skvělý člověk. Jela jsem na víkend s očekáváním, že budeme absolvovat nějaké přednášky, opak byl pravdou, vše probíhalo formou příjemné konverzace a bylo vidět, že Lucka moc dobře rozumí tomu, co nám povídá. Takže, pokud Lucka naplánuje nějaký další workshop, neváhejte a rozhodně se přihlaste, stojí to za to!


Fotky, které tu vidíte, jsou už po úpravě, jak se Vám líbí?

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!