Mlsná kavka...

by - 8:58

...to je jméno jedné vegetariánské restaurace na pražské Florenci. Je u železničního mostu, kousek od Hájka. Byla neděle, já jsem měla po svém jarním detoxu a domluvily jsme se s kamarádkou na večeři. Zavítaly jsme právě do Kavky, jak se nám tam líbilo?

zdroj
Zvenku to, jak tomu v dané ulici je i u ostatních domů, to nevypadá nijak extra, ale když vejdete dovnitř, otevře se před Vámi alternativní království, velmi příjemné prostředí, ve kterém byste dokázali sedět hodiny a hodiny.


Restaurace má denní menu a ještě stálý lístek, že kterého ve všední den a v sobotu vaří až do půl desáté, v neděli jen půl deváté. A co z lístku jsem si vybrala já? K pití jsem si dala domácí limonádu. Víte, co mi přinesli? Limonádu z freshjuice, žádný přeslazený sirup. Zvolila jsem grepovou variantu.


A protože jsem ani po 28 dnech s Antonií Mačingovou neměla dost červené řepy, dala jsem si právě tu s pečeným kozím sýrem, což byla slast pro chuťové pohárky i pro oko.


Byla to výborná večeře, v neděli je ale možné dát si v Kavce i brunch, a to mezi jedenáctou a patnáctou hodinou. Je realizován formou all you can eat za cenu 250,- Kč. No, rozhodně mě to nalákalo, škoda, že nebydlím v Praze.

Co ještě dodat? Obsluha byla příjemná, pohotová a na každou otázku jsem dostala odpověď. Prostředí mi bylo velmi příjemné, a tak mohu tento podnik jedině doporučit. Odkaz na jejich web je tady.

Co Vy? Znáte Kavku? A jaký máte názor na vegetariánské restaurace?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já v Mlsné Kavce nebyla, ale ráda navštěvuji Pátou Kolonu - ta je v areálu bohnické psych. léčebny a je také pod záštitou obč. sdružená Green Doors. Věděla jsi to, do jakého podniku jdeš, co jeho návštěvou podporuješ? Moc děkuji za příspěvek, určitě tam v brzké době zavítám. U Tebe na blogu se mi líbí :-), ať jde psaní diplomky. Adél

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Netušila jsem, co je to za podnik a ani co mou návštěvou podporuji, ale klidně to udělám znovu, byla jsem tam spokojená ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!