velikonoční víkend v obrazech

by - 16:37

Velikonoční víkend jsem si prodloužila. Z Brna jsem odjížděla již ve středu a vracela jsem se až v pondělí večer. Během těchto několika dní se vystřídalo všechno možné počasí, svítilo sluníčko, pršelo, sněžilo, foukalo,...ale já si to užívala a jak jsem se měla, se můžete dneska podívat v tomto příspěvku plném fotek.


Vzhledem k tomu, že jsem doma dlouho nebyla, snažila jsem se Berouna užívat plnými doušky. Když mi to počasí dovolilo, snažila jsem se být venku, protože už mi to sezení leze na mozek, a tak jsem popadla naší milou Berry a vyrazila jsem s ní na pole a k rybníkům. Také jsem o ní pečovala doma a řádně se s ní ňuchňala, podívejte.


Kromě této hafaní slečny máme doma ještě spoustu jiných zvířat. Co já si od malička pamatuji, tak jsme nejdřív měli u obou babiček a máme dneska už jen v Berouně králíky. Letos to pěkně vyšlo, že jsem přijela do Berouna tak, že jsem stihla i maličké. Jsou roztomilí a heboučcí, ale člověšk se s nimi nesmí moc mazlit, pak by mu králičí maso nechutnalo, hihi.

A kromě těchto chlupáčů máme doma už jedenáct let jednu kokočí dámu. Ona už je prakticky v důchodu, ale je stále krásná a i když doma už skoro nejsem, tak si mě stále pamatuje a mazlí se se mnou.

A jak už to tak bývá, tak jsem se doma neměla špatně. Měli jsme rodinnou oslavu, byly Velikonoce, ale i tak si mě všichni hýčkali a já si to moc užívala!


U nás v Berouně to moc pěkně kvete, krásně to voní a i navzdory počasí je to tam docela barevné, podívejte.


A to je pro dnešek všechno. Vím, není toho tolik, ale snad se Vám líbí alespoň fotky. Doháním diplomku, tak jsem jinde na slovo skoupá, hihi. Jaké byly Vaše Velikonoce?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Pěkné fotky Baruš, hlavně ty zvířecí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, děkuji :) Oni ti naši chlupáči rádi pózují ;)

      Vymazat
  2. Super fotky, ten psí čumáček je boží :3

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky, ten psí čumáček je boží :3

    OdpovědětVymazat
  4. Mě tyto články s málo textem poslední dobou dost vyhovují, taky moc nestíhám :-/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!