Letní laky

by - 7:36

Přestože počasí se tak netváří, je stále léto a když nám počasí nepřeje, proč ho nerozzářit letními barvičkami na oblečení, v líčení či na nehtech? Dnešní článek bude věnován právě mým oblíbeným barvám na nehty během letního období. Jen na začátek upozorním, že já nosím všechny barvy po celý rok, ale i tak v jednotlivých ročních obdobích inklinuji k typičtějším odstínům. A nyní už se na to vrhneme!


zdroj


S příchodem horkých dní se mi docela rychle opálí ruce, a tak jim dávám vyniknout pomocí pastelových barev, ať už se jedná o růžovou, modrou nebo jinou pastelku. Kromě nich inklinuji i k bílé, i když ta se mi nenosí nejlíp, mám pocit, že se vždy brzy oprýská, a tak ji lakuji jen výjimečně, obvykle k nějakému outfitu. 


Léto je období šťavnatého ovoce, když se řekne léto, představím si meloun, meruňky, jahody a třešně a jejich barvy lakuji instinktivně právě v horkých dnech. Je mi vcelku jedno jaký mají finish, ale vychutnávám si je. Neonky se mi líbí, ale mě samotné se na mých nehtech líbí jen růžová, proto právě ji mám doma. 


Navzdory venkovním teplotám chci jít v létě taky za dámu a k té se mi pastelové a neonové barvy moc nehodí, proto sahám po tradiční rudé, která je podle mě nadčasová a dá se nosit při jakékoli příležitosti. A fialová, ta, ač se to nezdá, nádherně zvýrazní Vaše opálení. Zjistila jsem to před pěti lety a od té doby mám fialový lak ve své sbírce. 


A jaké barvy na nehtech nosíte v létě Vy? Necháváte se strhnout davem k neonovým barvám nebo se držíte i v létě nude odstínů?

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!