červnové a červencové radosti 2016

by - 6:00

Blog poslední dobou trochu stávkoval, no, kdo by seděl u počítače, když může sedět venku pod pergolou, užívat si letního sluníčka, vychutnávat si zmrzlinu a letní drinky, že? Tak se stalo, že se mi nákupy nakupily a já jsem se rozhodla dva měsíce zvládnout v rámci jednoho postu, snad to zvládnete. Jen na začátku upozorním, tento článek bude čistě nákupní a teď už jdeme na to!


Jak začínalo sluníčko vystrkovat růžky, tak se začala měnit i má pleť a tedy i potřebný odstín makeupu. Hledala jsem něco, co by moji pleť nezabetonovalo, to v létě fakt nesnesu, něco, co by mé smíšené pleti vyhovovalo a nestálo by to majlant. Nakonec jsem se nechala inspirovat Rendy z Ordinary Life a pořídila si Bourjois Healthy Mix, o kterém jsem uvažovala už ve Francii, ale nakonec jsem si ho nekoupila. Makeup krásné ovocně voní, je lehký a velmi příjemně se nanáší. Já jsem z něj nadšená! Stejně nadšená jsem i z bílé tužky od NYX, tu jsem si chtěla koupit už dlouho, ale když otevřeli prodejnu na Andělu, tak jsem tam rovnou zašla a k tužce ulovila krásný tyrkysově modrý stín v odstínu Turnt up. Asi se na Anděl vrátím a chci si pořídit ještě černou tužku, hihi. Suchý šampon od Batiste pro hnědé vlasy je mojí stálicí od té doby, co nosím ofinu. Nepoužívám ho sice každý den, ale to, že už mám druhé balení, o něčem svědčí.



V práci máme kromě jiných benefitů i body v cafeterii, na které jsem já upřímně zapomněla a když jsem si na ně v červenci vzpomněla, koupila jsem si za ně cestovní Tangle Teezer v elegantní černé verzi. Má šikovnou velikost a krásně padne do ruky. Barevné linky jsou teď v létě ve velké oblibě a když jsem tyhle tyrkysové od Flormar viděla ve slevě za padesát korun, musela jsem je mít. Já přes léto stíny moc nenosím, jak je vedro, tak mi nic nevydrží, ale zase se vyžívám v linkách, tak proč neobzvláštnit líčení barevnou linkou? A zebrované linky od Dermacolu mám moc ráda a když byly ve slevě, uloupila jsem je, protože fix, co jsem si koupila od Catrice na jaře stojí za starou belu.


Někdy koncem června začátkem července jsem se zúčastnila výměnné akce na Instagramu, kterou pořádá Šmajda několikrát do roka. Vždy jsou přihlášení rozlosování do dvojic, a pak si podle zadání pošlou tematicky laděné balíčky. Tentokrát šlo o letní oblíbence a já dostala tuhle úžasnou voňavou řadu od Avon, super krém od Oriflame a květované srdíčko, které mi zdobí pracovní místo v práci.


Oblečení na sport není nikdy dost a pro mě je motivace, i když to zní asi hloupě, ale když se na sport pěkně obléknu, tak mám pocit, že mi to lépe jde. Nebo se už dopředu těším, až sladím outfit a vyběhnu ven. Přiznávám, je to možná krátkozraké, ale na mě to působí, a tak jsem si při akci v Lidlu koupila 3/4 kalhoty, které mám jen jedny, sportovní ponožky a podprsenku do barvy a pánské tričko s motivačním citátem. Kdo říká, že holky nemůžou nosit pánská trika?


Asi po sto letech jsem se viděla s Haničkou ze Skills of Art, u které jsem vyhrála tento krásný balíček. Já už na něj málem zapomněla, ale Hanička se mi připomněla, za což ji děkuju azároveň se omlouvám, protože se mi z fotky ztratila rtěnka z Mark&Spencer v odstínu Petal pink.


V rámci čtenářské výzvy, o které Vám teprve napíšu jsem se rozhodla si koupit Stoletého staříka. Já obecně mám ráda vůni knih, asi proto bych nemohla mít čtečku. U pokladny jsem byla překvapená tím, že mají v knihkupectví Kosmas i svíčky. Vůbec etikety nemají podobný styling jako slavné Yankee, ale ty mě nechávají chladnou a nad etiketu se dokážu povznést. Mlžné svítání mě ale uchvátilo svou svěží vůní a už se těším, až si ji zapálím.


Když jsme se rozhodli, že v létě pojedeme do Itálie, byla jsem nadšená, protože jsem věděla, že se zastavím v Kiko. Tam totiž mají skvělé letní slevy, ve kterých jsem i letos ulovila pár kousků, navzdory tomu, že toho neměli na prodejně tolik. Ulovila jsem wet&dry stíny v odstínu 20. Jsou metalické a budou ideální přes celé víčko samotné nebo i jako světlejší část kouřovek. Za necelá tři eura jsem je tam nemohla nechat. V akci za euro byl i modrý lak, jehož odstínu jsem nemohla odolat! Je to přesně ten odstín modré, který můžete mít na rukou i na nahou. A jako poslední, za plnou cenu, jsem si koupila temně hnědou tužku na oči, kterou jsem hledala už dlouho v Čechách, ale marně. Jde o dlouhotrvající tužku a pokud by Vás zajímala plná cena, tak to bylo pět euro a dvacet centů, už se moc těším, až bude Kiko v Čechách! Matný lak od Gabrini stál dvě eura a koupila jsem ho v nějakém noname obchodě s oblečením. Měli celou škálu a tento odstín mi vybral muž.


Štětců není nikdy dost, kupuji je na Aliexpressu, nejsem profík a myslím si, že pro mé potřeby takovéto štětce stačí. Lhala bych, kdybych řekla, že se mi štětce od Zoevy nelíbí, ale v současné době jsou mé finanční priority jinde, třeba o ně napíšu Ježíškovi, hihi. Na Ali najdete spoustu sad, i napodobenin, za slušný peníz. Je potřeba trochu hledat, ale pak se dají najít i šikovní pomocníci. Tahle sada mě stále, tuším, necelé čtyři dolary. Paletka očních stínů od Estyle se mi líbila od začátku. Po svítivých stínech jsem toužila a když se mi naskytla příležitost si pořídit Crazy, tak se jmenuje, z druhé ruky na instagramu, neváhala jsem. Můžu si ji vyzkoušet, osahat a myslím, že tohle balení nikdy nevypotřebuju.


Rozhodla jsem se, že je vážně potřeba svou pleť chránit, i když jsem většinu času zavřená v práci, pořídila jsem si Eucerin Sun gel-creme oil control. Je určený pro kombinovanou a mastnou pleť, má ji zmatnit a je vhodný pod makeup, proto jej používám místo primeru. Používám ho asi čtrnáct dní a zajím jsem velmi spokojená. Nejenže mi pleť chrání, ale i jako primer obstál. Mé oblíbené gumičky z H&M měli za patnáct korun, tak jsem si rovnou vzala dvoje, protože gumiček není nikdy dost.


Je to neuvěřitelné, ale tohle je všechno. Uff! Bylo toho dost, ale ze všeho mám radost. Co jsem možná opomněla, to je letní DM box, o kterém si můžete přečíst tady, s ním by to totiž bylo ještě delší! 

A co pěkného jste si pořídili Vy? A jak to máte se sportovními outfity, také chcete, aby Vám to při sportu ladilo nebo jsem bláznem sama?

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!