Mé dubnové plány

by - 16:01

Zvoní budík. Och, to už je zase ráno? Ještě chvilku. Zvoní znovu a znovu. Sakra, už musím vstávat. Super, mám půl hodiny na přípravu. Rychle, letím do koupelny, vyčistím si zuby, v kuchyni si namažu chleba s lučinou, šunkou a sýrem ke snídani, zabalím jej a i s kouskem ovoce vkládám do batohu. Oblíkám se, češu, taštičku s kosmetikou házím do batohu s tím, že se namaluju v práci a utíkám na autobus. Uff, stihla jsem ho. V práci frčím na sto procent a den uteče jako voda. Dorazím domu, už je tma, dám si nějakou večeři, rychlou vanu a mířím do postele...


...takhle vypadaly mé poslední dva týdny v březnu. Lítala jsem z práce do práce, od práce k projektu a zpět. Všechno šlo totálně stranou a já se už jen těšila na duben. Došlo to tak daleko, že jsem se tři dny před uzávěrkou z kombinace stresu, množství práce a únavy pozvracela a měla pocit, že se se mnou točí celý svět. Dostala jsem se tam, kam jsem nikdy nechtěla, aby to došlo. Zatla jsem zuby, doklepala uzávěrku a řekla si dost! Huntování těla prací mi nikdo nezaplatí a nic nevynahradí, proto jsem se rozhodla, že v dubnu se zaměřím právě na péči o tělo i duši a dneska se s Vámi podělím o své plány.

Poslední článek tady vyšel někdy v průběhu března a vůbec je ten blog poslední dobou jak němý. Důvod je jednoduchý, plánuji v průběhu dubna pozměnit jeho podobu, s obsahem jsem spokojená - odráží můj život, a také jsem na plánování článků, jejich psaní a focení fotek neměla vůbec čas. A než něco dělat napůl, tak to raději vůbec! Spolu s tím souvisí i čtení, tím se snažím si udržovat alespoň nějakou úroveň češtiny, v práci používám většinou angličtinu nebo francouzštinu, což způsobuje, že se v češtině pak občas motám. Chci se zároveň rozvíjet a vzdělávat a knížky jsou ideální způsob. 

Kromě blogu a duše bych se chtěla věnovat také svému tělu. Chtěla bych mu dopřát lymfatickou masáž, na kterou jdu poprvé, pak Vám o tom poreferuji. Chtěla bych ji využít v prevenci natékání nohou, pamatujete, jak jsem loni v létě trpěla? Kromě masáží bych si chtěla opět pravidelně aplikovat pleťové masky, ať už čisticí, hydratační nebo jen pro relax. Chci prostě obličeji dát vše, co je v mých silách stejně jako zbytku těla. S tím souvisí i cvičení, kruháč bych chtěla doplnit o brusle, už je na to počasí, a plavání. Už si ani nepamatuji, kdy jsem naposledy byla plavat a přitom mě tento sport tak baví.

Všechny výše uvedené aktivity bych chtěla ještě podtrhnout jídlem. V březnu byl můj jídelníček dost šílený, a tak bych chtěla opět zvolnit a na jídlo se zaměřit. Nebudu držet další whole30, ale jen se mu přiblížím, plánuji omezit sladké, přílohy a pečivo. Vím, že to mému tělu svedčí, slyší na to a zároveň je to pro mě udržitelný způsob, jak jít po cestě za mým vysněným já. Za poslední tři měsíce se mé tělo hodně změnilo, začínají se mi tvarovat všechny části těla - i kolena, je to k neuvěření! A já si to užívám! Asi bych to chtěla hned, abych byla štíhlejší, aby to břicho šlo uříznout a stehna odsát. Na druhou stranu, po hodně dlouhé době cítím, že to jde, že se tělo mění a že mu to svědčí, takže musím být trpělivá a užívat si celou tu proměnu.

Jaké jsou Vaše plány na duben?



You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!