radosti z dubna 2015

by - 12:12

Den se s nocí střídá a další měsíc je za námi. Duben byl u mě ve znamení práce, trochu školy a hlavně diplomky. Čtení a psaní mi zabralo většinu času, a tak nebyl čas na nějaké to nakupování. Přesto se mi doma objevily nějaké novinky, které Vám dneska ukážu, tak jdeme na to!

zdroj
Hned na začátku měsíce byly Velikonoce. Pro ně platí, že by si člověk měl pořídit něco nového, aby jej beránek nepokakal. Já si koupila puntikaté šaty na konce března, vidět je můžete tady, ale i doma na mě čekalo několik překvapení.


Lak takové barvičky jsem měla kdysi na gymplu a moc se mi líbil. Od té doby jsem jej ale neměla a tiše po něm toužila. Stejně tak jsem chtěla vyzkoušet tuto velmi vychvalovanou řadu od Avonu, a tak padla volba právě na odstín Wine and dine me, který má takovou bobulovou barvičku. Zatím jsem jej měla jednou a nadšení úplně nedorazilo, tak uvidíme.


Spolu s lakem jsem od mamky dostala ještě tohle trio, jumbo tužku v odstínu mocha flash, které má takovou pěknou barvičku s odlesky trochu do zelena. Používám ji na kouřovky a krásně drží. Další je elegantní černá se zlatými třpytkami, je to odstín mod gold. Zatím jsem ji neměla stejně jako smokey diamond, se kterou mám ale dobrou zkušenost. Tyhle tužky od Avonu pěkně drží.


Tuším, že v polovině dubna vyšel nový leták od drogérie Teta, ve kterém byla akce na Xtreme laky od Sally Hansen 1+1. Zaujalo mě to, ale původně jsem je kupovat nechtěla. Pak jsem viděla u kamarádky tyhle dva odstíny a musela jsem pro ně! Oba mě vyšly na sto korun a od té doby zkouším. Bojuju s nimi, první lakování nevydrželo víc než dva dny, při druhém se mi udělaly na nehtech bublinky a dneska mám třetí pokus. Z vlastní zkušenosti musím říct, že hodně dlouho schne, nemáte někdo nějaký tip? No, ještě mám tip na dvě možnosti lakování a pokud to nevyjde, půjde ten Pep-Plum pryč, s tím Rockstar Pink nemám problém.


V minulých radostech jste viděli růžovou sestru tohohle ďábla. Měla vlasy nafouknout. Přiznám se, že mi parfemace vadila natolik, že jsem ji s těží dopotřebovala a už ji nechci vidět. Zato tento krasavec voní svěže a co víc, s ním nemám po celém dni místo ofiny mastné pramínky, takže jsem s ním zatím spokojená. Je to velké balení, tuším 400 ml, které mě v Tesco vyšlo na 70,- Kč.


V létě mě čeká cesta do teplých krajin, a tak jsem začala pomalu přemýšlet o tom, co si tam zabalím. Že je to brzy? To víte, mám se vidět s mým drahým, kterého uvidím po víc jak půl roce. Ještě se mi divíte? Hihi. A do těchto myšlenek se mi přimotalo nové nákupní video od Lu, ano, už znovu natáčí, ale je pouze na YT a na Twitteru. Ve zmíněném videu ukazovala šaty, co jsem letmo viděla v Tesco, a tak jsem se tam na ně šla podívat ještě jednou. Zkusila jsem si je, ale přestože stály necelé dvě stovky, nechala jsem je tam. Neseděl mi střih, což se ale nedá říct o tomto tričku, které já budu mít spíš jako svetřík nebo druhou vrstvu přes tílko. Zaujala mě barva i rozparky vpředu. Za 258,- Kč jsem si ho nesla domů. V tašce jsem si pak ještě nesla tmavě modré legíny za 209,- Kč s tří čtvrteční délkou, ty mi v šatníku chyběly.


Kromě výše zmíněných věcí mi obrovskou radost udělal balíček ze Saúdské Arábie, jehož obsah jste si mohli prohlédnout tady, a také fakt, že jsem oblékla kalhoty, které jsem na sobě neměla 3,5 roku! Ano! Skákala jsem metr nad zem a nemůžu se toho pocitu nabažit!

A to je pro dnešek všechno, uff, koukám, že toho není zase tak málo. A teď Vy, povídejte, čím jste si udělali v dubnu radost nebo co Vám vykouzlilo úsměv na rtu?

You May Also Like

4 komentářů

  1. tie laky od Sally sú nádherné ! :) a super, že si obliekla tie nohavice, ja som síce celkom chudá ale tiež mám s tým niekedy problém :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já s váhou bojuju celý život a v posledních letech to bylo šílené, ale pomalu se tak nějak ustaluju a to mi dělá dobře ;) Ty laky jsou parádní, ale zatím nevím, jak na ně...

      Vymazat
  2. Super laky <3
    Ja mám skôr opačný problém, mám 2 obľúbené kraťase a obe mi padajú, takže neviem čo s tým budem robiť :( Každopádne ja sa snažím usmievať stále a skoro nad všetkým čiže mne úsmev vykúzli na tvári čokoľvek :)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych chtěla jednou zažít ten pocit, že mi něco bude padat :) Ale úsměv je nejlepší doplněk a toho se držím :)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!