březnové radosti 2016

by - 12:44

Na dva týdny blog kompletně utichl, ani fb a instagram nebyli moc živí? Proč a jaký byl můj březen? Tak o tom se dočtete v dnešním článku.

zdroj
Na začátku měsíce jsem na sebe byla pyšná, že mám naplánované články na celý měsíc, ale bohužel, osud tomu chtěl jinak. Ale od začátku. Nejdřív jsem si připadala jako utržená ze řetězu, a to kvůli nákupům, které ale teď nevypadají až tak šíleně. Kup měsíce byla rozhodně má nová kancelářská židle do pokoje.


Pořídila jsem ji v Jysku a váže se k ní fajn historka. Tuhle krásku jsem viděla už někdy v lednu a moc se mi líbila, ale měla jsem cestovní výdaje, a tak jsem ji v krámu nechala. V březnu jsem ale byla v pobočce tohoto obchodu na Nových Butovicích a všimla jsem si, že mají 25% slevu na kancelářské židle, a tak mě začal hlodat červíček. Koupit, nekoupit? A asi dva dny poté jsem mamku vytáhla na menší nákupy a také do Jysku, aby se mnou židli omrkla. V původní ceně stála 2500 Kč a po slevě dva tisíce. V Berouně ale prodávali i vystavený kus, který byl jen ohmatany a měl špinavá kolečka a stál 1300 Kč. A tak jsem si jej s nadšením odnesla. Ještě teď se usmívám, dkyž se na tu židli podívám.


Dalšími super úlovky jsou z Lidlu: pánské triko, hihi, sportovní podprsenka a super mikča. Tričko vyšlo na stovku, podprsenka na necelé dvě stovky a mikča na necelé tři stovky. Byl to vabank si je koupit bez zkoušení, ale naštěstí to klaplo.


Při náletu na berounský sekáč s mou mnamkou jsem si udělala radost hned několikrát. Všechny kousky byly kolem sto dvaceti korun, ale asi největší radost mi udělalo to svítivé tričko, které je jakože ze síťoviny a na léto to bude s bílým tílkem mé oblíbené kombo!


A mojí odívací mánii jsem zakončila v Camaieu při návštěvě v Brně. Tam je totiž dvoupatrová pobočky a ve truhém patře je outlet, takže jsou tam permanentní slevy po celý rok. Malý tip. No, každopádně jsem tam našla příjemnou košili, do které se mi vejdou prsa, hihi. Krásné námořnické sáčko a klasické bílé tričko s výstřihem do "V". Jak tak na to koukám, už mi ke spokojenosti chybí jen nějaké pěkné plátěnky či slip-ony.


I během března jsem se účastnila jedné instagramové akce #beraneknasnepokaka a tento balíček mi došel. Udělal mi radost, protože odličovací ubrousky se vždycky hodí, těch já mám docela spotřebu. Sprchový gel nádherně voní a je velmi příjemný. A lak od Gabrielly má krásnou jarní barvu. Já jsem slečně poslala také balíček plný radosti.


A čemu jsem na konci měsíce neodolala, byla jarní limitka od Catrice, 25% sleva na L´Oréal v drogerii Rossmann a rtěnce od Catrice v odstínu 070. Jednu jsem doma měla, ale někam se zatoulala a já ji nemůžu nikde najít, proto jsem ji koupila sestřičku a mám z ní velkou radost!

Takhle to vypadá všechno pěkně a růžově, ale proč tedy blog dva týdny stál? Protože jsem v jednom kole. Sacharidové vlnění a vaření mě zaměstnalo na 100% a k tomu cvičení, takže jsem se ani nezastavila. A protože jste moji věrní čtenáři, sdělím Vám velké tajemství. V polovině března jsem také někoho potkala a zatím se to vyvíjí moc dobře, ale nechci to zakřiknout. Držte mi palce a já fičím zpět do života. Mám pro Vás ještě připravenou soutěž a další články, tak se těšte!

You May Also Like

7 komentářů

  1. Židle je výborná a úlovky ze sekáče taky :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta židle je prostě super, Baru, to je fakt úlovek...a za tu cenu :) Jinak já jsem v březnu taky po delší době navštívila sekáč, dokonce s Tomášem...neuhádla bys, kolik jsme tam nechali :D To radši ani nebudu říkat, ale ty 3 narvaný tašky se celkem pronesly...ještě, že jsme byli autem :D No a dost jsem toho pořídila i normálně v obchodech a přes Vinted :)

    OdpovědětVymazat
  3. sakra, všichni z Lidlu nosí takové úlovky... budu muset asi odhodit všechny předsudky, protože jsou to fakt pěkné kousky :) moje sestra mě v březnu poprvé vzala do Camaieu, ani nevím, proč jsem do tohoto obchodu nikdy nechodila a ihned jsem odcházela s plnou taškou. rozhodně jsem tam nebyla naposled, protože tam mají skvělou módu a mimo jiné také vcelku levné basic kousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, také jsem měla vůči lidlu spoustu předsudků, ale poslední dobou je to jeden z mých nej obchodů a to nejen díky oblečení. Chodím tam třeba i na kozí sýr :)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!