projekt štěstí 2016 - únor

by - 16:59

Přestože měl únor letos o den víc, stejně utekl jako voda. Byl plný akce, a tak se nemůžu divit. Každopádně, i na únor jsem si stanovila několik bodů, které jsem chtěla v rámci projektu štěstí plnit. Některé z nich jsem si přejala ještě z ledna. O lednovém plnění cílů si můžete přečíst tady a teď už se vrhneme na druhý měsíc tohoto roku!


Pro každý měsíc si snažím dát jeden hlavní bod. Pro leden to byl řád a pro únor to byla ženskost spolu s následujícími body:
  • oblékat se více žensky
  • pořádek
  • cvičení
  • blog
Co se týče ženskosti, na začátku února jsem si užila nákupní den s kamarádkami, během kterého jsem si nakoupila halenky a svetříky, které jsem poctivě v únoru nosila. Lednové radosti najdete tady. Také jsem chtěla více nosit sukně, ale to se vzhledem k mým zdravotním problémům nakonec tolik nevydařilo, jen v první polovině měsíce. I tak ale považuji tento bod za víceméně splněný. Donesla jsem si do práce lodičky, do kterých jsem se pravidelně přezouvala z tenisek. 

Jak jsem zmiňovala v lednovém souhrnu, jsem neuspořádaný vodnář, takže je pro mě pořádek spíš uspořádaný chaos, který mnozí nechápou nebo jej mají za naprostý svinčík. Nicméně, postel jsem si stlala poctivě. Dokonce jsem si i uklízela oblečení a nenechávala ho jen hozené přes židli. Ach, kdybyste teď viděli moji postel - je plná věcí, hihi. Musím ještě vymyslet, jak se líp poskládat do mého pokoje a tuším, že až na to přijdu, budu se znovu stěhovat. 


Pravidelný pohyb, respektive jeho zintenzivnění jsem měla v plánu v únoru. Jak jsem psala výše, bojovala jsem s bacily. Přes dva týdny, takže co jsem asi mohla dokázat?! I přes tu bídu jsem ale posunula svou běžeckou metu. Dosáhla jsem na sedm kilometrů, které měly být důvodem pro koupi kabelky. Běžela jsem je s Berry a bylo to moc fajn. Doufám, že v březnu se mi nemoci vyhnou a já budu moci konečně najet pravidelný sportovní a běžecký režim.

Dvanáct. Tolik vyšlo v únoru článků na blogu, plnila jsem svůj program 2-3 články týdně, což je počet, který při práci zvládám. Třeba se to s příchodem jara a delším světlem vylepší, ale prozatím bych chtěla u této intenzity zůstat. Ale už teď Vám můžu prozradit, že oproti předešlým měsícům mám nyní, na začátku března, naplánované články na celý měsíc a těším se, až si je odškrtnu při jejich napsání.

Tak, to by bylo shrnutí února v projektu štěstí. Napište mi do komentářů, jak jste na tom Vy s Vašimi předsevzetími? A vyhovuje Vám frekvence článků na blogu?

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!