Z mastňáka princeznou snadno a rychle

by - 22:16

Znáte to, je víkend nebo den volna a Vy se rozhodnete, že si vlasy umyjete až následující den, když vtom Vám zavolá kamarádka, zda byste nezašly na kafe. A nastává dilema, co s vlasama? Rychle umýt? Vzít si čepici nebo širokou čelenku? Já sama tohle dilema řeším od té doby, kdy jsem si nechala ostříhat ofinu, protože večer jsou vlasy ještě ok, ale ráno před odchodem do práce už by to chtělo umýt. Pro Vás, kdo řešíte podobný problém, mám ozkoušeného pomocníka - Miracle Dry Shampoo Mega Instant. Chtěla jsem článek doplnit přesnými ilustracemi, tak snad se pobavíte!


Suchý šampon od Aussie jsem si koupila nejprve v miniaturce, když jsem jednou jela k muži. Říkala jsem si, mám ofinu, možná se bude hodit. Volila jsem tento v podstatě jen proto, že v miniaturce nebyl můj oblíbený pro hnědé vlasy od Batiste a velký bych u muže nespotřebovala. Měla jsem obavy z bílého povlaku a jiných neřestí, které holky s tmavými vlasy často řeší. Jak si ale Miracle Dry vede reálně?



Šampon je určen pro normální nebo mastné vlasy, takže je jedno, zda potřebujete jen oživit nebo odmastit. Před použitím promíchejte a z přiměřené vzdálenosti, tak deseti centimetrů nastříkejte na potřebná místa. V mém případě je to často jen ofina nebo kořínky vlasů kolem obličeje.


Následně přijde šok - zešedivíte! Nebojte, ne nastálo. Já nechávám šampon, pokud mi to čas dovolí, chvíli působit. Mám pocit, že pak lépe odvede svou práci lépe. Po třech až pěti minutách beru do ruky ručník, mám malý z Ikea vždy při ruce, a mnu jím vlasy jako bych je chtěla vysušit po umytí. Nejprve jemně, ale poté i drsněji, abych se dostala i ke kořínkům.


A je ze mě čarodějnice! No, i na tyto účely by se dal suchý šampon použít, ale na to máme, holky, ještě měsíc čas. Vlasy zmatněly a nyní je potřeba je pořádně učesat. Mě bohatě stačí tangle teazer, ale věřím, že nějaký hustší hřeben či kartáč udělá stejnou službu.


Důkaz místo slibů. No, na obrázku to vypadá, že mám vlasy řídké a uprostřed hlavy pěšinku jak transsibiřskou magistrálu, ale nebojte, není tomu tak! Vlasy jsou hrubější, ale zároveň pokud z nich plánujete vytvořit nějaký účes, budou víc spolupracovat. Mě stačí učesat ofinu tak, aby se držela ve tvaru trojúhelníku.


A je to! Co tomu říkáte? Máte nějaký svůj oblíbený suchý šampon nebo způsob, jak zachránit unavené vlasy?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Já mám úplně ten stejný a už ho používám půl roku a jsem s ním naprosto nejvíc spokojená! Navíc úžasně voní! Souhlasím s tím, že se musí nechat chvilku působit. Já mám pak po něm vlasy nadýchané a mnohdy i hezčí než po samotném umytí vlasů. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. No taky jsem používala suchý šampon, je to vždy taková poslední a rychlá záchrana :) Ale na ty moje vlasy nic moc, já potřebuji mít výživné vlasy jelikož mi často padají už jsem uvažovala o něčem takovém takovém ale nikde jsem moc zkušeností zk žen nečetla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!