Kilogramy vs. centimetry

by - 6:00

Jak jistě víte, jsem na cestě za hubenější a zdravější postavou. A také víte, že já osobně své úspěchy měřím na centimetry, nejnovější zde. Dneska jsem byla ale u doktorky a ta mě postavila na váhu. Sice v botách a oblečenou a po snídani, ale i tak jsem upřímně čekala lepší výsledek. 

zdroj

Oproti poslednímu jen namátkovému vážení doma jsem přibrala. Od té doby, co jsem měla anginu, tak cvičím, hlídám si jídlo a přibrala jsem?! Cestou od doktorky jsem se nad tím ale zamyslela. Uvědomila jsem si, že svaly jsou těžší než tuk, a tak ta váha asi nebude tolik směrodatná. To je má úvaha, můj tip, a tiše v to doufám. Hned, jak jsem přišla domů, jsem si zacvičila a endorfiny mi náladu zvedly. Stále na to ale musím myslet.

Proto Vy, které jste začaly cvičit a váha nejde tak rychle dolů, nezoufejte, může to být tím, že nabýváte svalovou hmotu. Držte se a nevzdávejte se. Rozhodli jsme se bojovat a musíme vytrvat.

Co si o tom myslíte? Máte podobnou zkušenost? Nebo jsou mé domněnky mylné?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že váhu nemám, tak byla mrzutost jen chvilkový stav ;-) Mým blízkým je spíš krejčovský metr ;-) S těmi kostmi jsi mě doopravdy pobavila :-D

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!