když kohout zakokrhá

by - 7:00

Obvykle se stane, že je ráno a musíte vsát. Momentálně je to ale tak, že kokrhá galský kohout a já mířím za ním, do Francie. Původní podtitul blogu byl ...na cestách... a tak to opět nabývá nového rozměru. Na bočním panelu vznikne nový štítek: Francie.

zdroj

A kam že to jedu? Do Rennes, jedná se o bránu do Bretaně. Čekají mě tam tři měsíce, během kterých budu studovat, pracovat, cestovat a o tom všem budu psát. Samozřejmě chci okusit další neprobádané recepty a ingredience. Co Vám budu povídat, až na to papírování, které je doopravdy při výjezdu na budku, se těším jako blecha.

Balení na tři měsíce byl docela oříšek, protože s sebou musím mít i společenské oblečení, ale i na běžné nošení. Oděvy na teplé i chladné počasí. Loni bylo do konce října v Rennes slunečno, ale kdo ví, jak tam bude letos. Nakonec se mi povedlo se smrsknout do dvou kufrů, jedné větší a jedné menší kabelky.



Co Vy a Francouzi? Jaký máte na žabožrouty názor? A co balení na delší dobu, co bych si neměla zapomenout doma?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Páni, tak to máš super! Moc bych se na takovou zkušenot těšila! :) Francii mám moc ráda! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, Francie je super, zvlášť to vyřizování papírů s nima :-D ;-)

      Vymazat
  2. Já mám Francouze docela ráda, občas s něma je sranda. A tobě docela závidím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, je s nima docela sranda, když mě na kolej nechtěli vzít o dva dny dřív a musela jsem si platit hotel, to jsem se smíchy za břicho popadala ;-) :-D ne, teď už to vidím s odstupem, ale v tu chvíli jsem netušila, co bude

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!