rok a půl v hajzlu

by - 6:00

Předem se omlouvám všem, kterých se sprosté slovo v titulku dotklo, ale mě bylo v první chvíli do breku, pak do mě vjel vztek a v současné době prožívám zklamání. V lednu 2015 jsem si založila instagramový účet a kvůli neschopnosti podporovatele této aplikace ji zabezpečit jsem přišla o celý obsah účtu!

Cílem dnešního článku ale není si stěžovat, to už jsem udělala a bylo mi to stejně prd platný. Spíš jsem Vám chtěla sdělit, že můj účet, navzdory tomu, že je téměř prázdný je znovu aktivní, a tak se Vy, kdo jste mě sledovali, můžete znovu přidat. Při aktualizace hesel u emailu a insta se mi totiž veškerý obsah včetně sledování a sledovatelů vymazal. Jedinou změnou je fakt, že profil nemám veřejný, alespoň prozatím. Nevím, zda mi to k něčemu pomůže, ale nastavila jsem to tak. 


A nyní mám na Vás otázku, měli byste zájem o insta report za srpen, přestože momentálně příslušné fotky na účtu nenajdete?

Spousta z Vás mi napsala a já Vám za to chci poděkovat, za Vaše slova útěchy, protože dodnes nechápu fakt, že někomu stálo za hacknutí profilu o čtyř stech sledovatelích.

You May Also Like

1 komentářů

  1. kamarádce se minulý týden stalo to samé a to měla sledovatelů asi 20.. nechápu :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!