Z komfortní zóny ven

by - 12:25

Také jste si vždycky přáli sbalit si batoh, dojet na letiště a nasednout na první letadlo, kamkoli to bude? Nebo jste to dokonce udělali? Pokud ano, tak smekám. Pro mě, plánovače, je to v podstatě cestovatelské tabu. Jak jsem již psala několikrát, jsem konzerva a snažím se na každou situaci připravit, abych neselhala. To bych ale nikdy nezažila žádné dobrodružství a můj život by byl nuda. A tak jsem se v září přihlásila na intagramový workshop a vyrazila s dalšíma šesti holkama do Pece pod Sněžkou. Nikoho jsem neznala a byl to pro mě slušný adrenalin. Víkendový pobyt se mi ale líbil, a tak jsem se rozhodla tuhle hru hrát znovu!


Někdy po novém roce přišla Lucka z Angel Inspiration s nápadem, že bychom mohly vyrazit do Alicante. Neváhala jsem ani minutu, protože podzimní workshop se mi moc líbil. I tentokrát nás jede sedm, z tohoto počtu znám čtyři lidi včetně sebe. Čekají mě tedy tři cizinky, na které se ale svým způsobem těším. Věřím, že Lucka by s sebou do zahraničí nevzala nikoho, o kom by nebyla přesvědčená, že to klapne. 


Čekají nás tři dny a kousek. Letíme společně do Španělska. Budeme bydlet u moře. A budeme hodně fotit. Těším se k moři, na ten vzduch, atmosféru přístavního města a nové chutě. Nevím, co všechno mě čeká, jaký bude program, ale těším se na změnu, na krok z mé komfortní zóny ven, kde nemám vše pod kontrolou. Jsem zvědavá na to, co přijde, co zažijeme a jaké je Alicante. Na jihu Španělska jsem ještě nebyla, tak budu mít alespoň srovnání s Barcelonou.

A jak jste na tom Vy s cestováním a komfortní zónou?

You May Also Like

2 komentářů

  1. koMfortní prosím

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to přesně jako ty, taky jsem celkem konzerva a snažím se spíše zůstat v tom svém, kde to dobře znám. I proto si každý rok naplánuju alespoň 3 takové "akce", kde zažiju něco nového, něco co mě obohatí, něco kde se zase ještě více dozvím o sobě. Tento rok to již byla úniková hra v Praze, uběhnutí půlmaratonu a v zimě to bude návštěva Brugg, kde teda pojedu zcela sama.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!