červencové radosti

by - 6:00

Oproti minulému měsíci jsem v červenci měla dostatek času na porozhlédnutí se po tom, co jsem chtěla a po čem jsem toužila. A navzdory tomu, že má červenec třicet jedna dní, to, co Vám dnes ukážu, jsem pořídila během tří nákupů a ve čtyřech obchodech. Každopádně jsem provětrala kapsy a další nákupy budou až ve Francii, tak jdeme na to!

ano, všechno jsem pořídila ve slevě
Červenec je začátkem prázdnin, opravdového léta a slev. Dlouho jsem odolávala, ale nakonec jsem podlehla a zabloudila do obchodů. Všude na mě křičela procenta, nápisy sleva a sale. Utratila jsem relativně málo za to všechno, co mám. První nákup proběhl v Lindexu a to jen proto, že jsem z domova vyrazila v košili, ale během cesty do města jsem zjistila, že pokud si nekoupím tílko, tak se upeču (stává se Vám to taky?). Koupila jsem si tedy obyčejné cihlově červené tílko a víte co? Já ho nemám vyfocené. Omlouvám se a stydím se. V tuto chvíli je ve špíně, zmuchlané, a tak Vám raději ukážu jiný kousek, co jsem tam pořídila - náušnice.


cena: 90,- Kč
Jsou jednoduché, mají ovšem jednu chybu, lehce se rozepínají, takže čekám, kdy jednu nebo druhou ztratím. A jak se tak zamýšlím, vzpomínám si, že to nebyly jediné dvě věci, co jsem tam tehdy koupila. Ještě jsem ulovila ve slevě za 80,- Kč obyčejné bílé tričko s krátkým rukávem. Mám takové jednoduché věci ráda, hodí se ke všemu a dají se skvěle kombinovat s mými barevnými šálami. (Fakt, že ho taktéž nemám vyfocené raději pomineme, jo?) 

Další dva nákupy byly provedeny v jeden den. Opět jsem se nechala zlákat nápisem: poslední snížení cen a vkročila do Camaieu, je to můj oblíbený obchod. Měla jsem radost, protože jsem cítila, že je mi po mém snažení oblečení volnější, a tak jsem se chtěla odměnit. A vyšlo to! Nabrala jsem si oblečení, a že ho nebylo málo do kabinek a zkoušela a zkoušela. Zjistila jsem, že do šatů budu muset ještě hodně zapracovat, hlavně v partii zadku a stehen, ale nenechala jsem si tím zkazit náladu a ulovila tahle dvě tílka...

cena: 250,- Kč
...temně modré s krajkovými ramínky a horní třetinou zad...

cena: 150,- Kč
...a černé opět s krajkovým vzorem na ramínkách a zádech. Pak jsem ale šla ještě do druhého patra obchodu, kde je outlet a objevila tam kraťasy na cvičení. Viděla jsem, že Camaieu má v nabídce i oblečení na doma, ale že i na cvičení, to byla pro mě novinka.

cena: 200,- Kč
Jsou pohodlné, rychle schnou a pěkně sedí. Kromě nich jsem si ještě vybrala pěkný svetr, který není na zapínání. Vpředu má jen takové ty dva cípy. Skvěle jsem ho unosila teď o víkendu na dovolené (článek zde) a patří mezi mé favority do větrné Bretagne na podzim.

cena: 350,- Kč
Má pletené konce rukávů, což je příjemné a připadá mi to jako pěkný detail a ozvláštnění svetru. A na závěr ta největší bomba! Dlouho jsem hledala ideální námořnické tričko. Kdysi jsem měla jedno bílé s červenými proužky, ale to už je v nenávratnu a já hledala náhradníka. Měla jsem docela přesnou představu, což je problém. A víte co? Já v tom jednom obchodě po dlouhé hledání našla hned dvě! 

cena: 250,- Kč
Jedno má krátký rukáv. Je smetanové s temně modrými proužky a na zádech má krásné mašličky. Přijde mi to hrozně roztomilé. Bylo to obrovská náhoda, protože jsem krámem šla už ke kase a v tu chvíli jsem uviděla, jak jej slečna prodavačka vrací mezi ostatní zboží. Hned jsem si ho vzala, vyzkoušela a přidala k nákupu.

cena: 150,- Kč
Druhé je bílé a má jednoduchý střih s dlouhým rukávem. Je z příjemného materiálu a už se těším, až bude chladněji a já v něm budu moci dělat parádu. Mám červené sako, které v kombinaci s trikem a džínama bude vypadat skvěle! A aby to bylo ještě lepší, objevila jsem k tomuto modelu i boty. Červené balerýnky v Deichannovi. Jak jinak, byly ve slevě, a tak jsem neváhala ani minutu. Ale protože jsou ploché, koupila jsem si do nich gelové vložky do bot, které mají dělat podporu pro klenbu.

cena: boty 299,- Kč a vložky do bot 159,- Kč (tuším)
No, řekněte, není to nádhera? Já jsem naprosto nadšená. Byl to velký kup, který zase jen tak nepodniknu, ale stálo to za to. Mám z toho radost ještě dnes a to už je to nějaký ten týden zpátky. Na závěr tu mám pak ještě něco z kosmetiky. Dva šampony, které jsem si poslední dobou oblíbila. Krásně voní a dělají mi skvělou službu. Podotýkám, že nemám problémové vlasy, a tak nepotřebuji žádné speciální hair repairy nebo masky a podobně.

cena: asi 35,- Kč
Tááák, a to je doopravdy všechno. Jak tak na to koukám, je toho docela dost. Ale co, někdy se prostě zadaří! A co pěkného jste si v červenci koupili Vy? Necháváte se zlákat slevami nebo Vás nechávají naprosto chladnými?

You May Also Like

11 komentářů

  1. Mě se teda líbí absolutně všechno! Máme dost podobný vkus a Camaieu mám moc ráda také. Ulovila jsi parádní kousky..:-) Nejvíc se mi líbí svetřík a námořnické tričko s mašličkami. Já jsem si udělala velkou radost sportovními kalhotami od Pumy a funkční triko na sport. Ač obojí bylo ve slevě, i tak to bylo drahé, ale vím, že do oblečení na sport se vyplatí investovat. Jinak ale ještě zabrousím do obchodů, neboť si potřebuji koupit do školy nové rifle a nějaký ten svetřík, pokud bude v Camaieu ten tvůj, rozhodně nebudu čekat a koupím si ho..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem s nákupy velmi spokojená a svetřík můžu jedině doporučit. Džíny osobně nakupuji v Mark and Spencer a nemůžu si je vynachválit ;-)

      Vymazat
  2. Skvělé. Tohle já prostě neumím. Většinou si jdu něco koupit, až když to nutně potřebuju a nechám tam spoustu peněz. Asi je to taky tím, že nebydlím ve městě, a tudíž nevidím cestou domů žádný lákadla.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné úlovky Baruš :) Ty tílka, obzvlášť to černé, jsou luxusní! Taky mám slabost pro proužkované věci ♥ Těším se na úlovky z Francie!
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
  4. To tričko s mašličkama je boží :) Já do Camaieu moc často nechodím, neb mi to na mě jakožto studenta přijde ještě poměrně drahé, ale před pár týdny mě taky nalákaly první vlny slev a odnesla jsem si svetr, dvě sukně a nejparádnější pruhované námořnické šaty, které budu dosit až do prvního sněhu :)

    eklekticka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krása, miluju proužky a puntíky, hlavně proužkovaná trika, ta se mi nikdy neomrzí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš pravdu, ta nikdy neomrzí, mám pro ně slabost už pěknou řádku let :-)

      Vymazat
  6. Tak ten svetr.. ten svetr je naprosto fantastický! Asi jsem se zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nesnáším to, že ostatní umí nakupovat ve slevách a já ne :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D Já bych přirovnala slevy k sekáčům, musíš hledat a ne každý na to je a má to rád ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!