radosti z března 2015

by - 6:00

Poslední březnový den znamená čerstvé radosti u báry.káry. Ti z Vás, kdo sledujete můj blog pravidelně, víte, že největší radostí z třetí měsíc tohoto roku je ukončení programu od Antonie Mačingové. Závěrečné shrnutí z něj bude online během pár dní. Dnes se ale budu věnovat především materiálním radostem, které jsem si pořídila, tak se pojďte podívat, co jsem vložila v březnu do nákupního košíku a u kasy zaplatila!


Jeden z největších úlovků posledních jednatřiceti dní jsou tyhle pruhované šaty. Koupila jsem je v jednom brněnském sekáči na Pionýrské. Byly jsme tam na lovu s kamarádkou, zdravím Kristý. Obchod je uzpůsoben tak, že jsou dva dlouhé štendry, věšáky, podél stěn proti sobě. Začaly jsme u jedné strany a já naproti viděla vykukovat tyhle pruhované krásky. Myslela jsem si, ty budou maličké a upozornila na ně Kristý. Jaké překvapení, když byly velikostí na mě. A když jsem si je vyzkoušela, plesala jsem blahem. Stály mě 190,- Kč a už mi jen stačí k nim sehna botičky a můžu je vytáhnout.



A pokračujeme oblečením. Při jedné z návštěv Tesco extra u brněnské Ikea jsem objevila srdíčkový topík ve slevě. Cena mě nalákala, stál sto korun. Vlezla jsem si s ním do kabinky a jaké bylo překvapení, že není průsvitný, tedy není vidět, jakou podprsenku pod ním máte, což je velké plus. Je umělý, ale lehký, takže bude ideální na léto, až budou vedra. Uvažuju nad tím, že pokud ke státnicím zvolím kalhoty, tohle bude jejich sekundant.


A poslední vzorovaný kousek jsem si koupila až koncem měsíce. Kamarádka mě vytáhla po společné snídani do Camaieu s tím, že se jí tam líbí puntikaté šaty a abych se na ní šla podívat. Jaké bylo zjištění, když puntíky měli ve velikosti na mě a na ni proužky. No, obě jsme odešly s letními šaty, které mi kupodivu sedí jako hrnec na p*del! Nikdy bych neřekla, že šaty s vypasovaným pasem a následně velkou sukní, i když to na fotce nevypadá, mi budou sedět. Nebyly nejlevnější, ve slevě vyšly na 699,- Kč, kupovala jsem je ale s vědomím, že se do výprodejů těžko dostanou a pokud se mi nedejbože podaří ještě nějaké to kilčo do léta sundat, nechám si je zúžit. 


Podlehla jsem blogerským recenzím a hned zpočátku měsíce jsem si koupila 16h rtěnku od Dermacol. Mám ji v odstínu č. 6 a koupila jsem jí ve slevě, takže vyšla tuším na sto padesát korun, za plnou cenu bych jí tam asi nechala. Ale ještěže jsem si ji koupila, protože doopravdy drží jak přibitá a volím ji do práce či školy, když se nechci starat o to, zda mé rty vypadají stále pěkně jako ráno.
V ten samý den jsem si koupila i voděodolné linky od Rimmel ve fixu. Měla jsem kdysi jeden a byl strašný, už ani nevím, od jaké značky, ale gelové linky mě přestaly bavit, tak jsem se rozhlížela po nějakém náhradníkovi. A hle, linky ve fixu ve slevě za stovku. A ony drží! Jsou parádní, pěkně se s nimi maluje a beru je s sebou na cesty.
Concealer jsem viděla poprvé u Péti z PetraLovelyHair v jednom z videí. Dlouho jsem hledala něco, čím zamažu pupínky a zároveň rozsvítím oblast pod očima a tahle věcička to zvládne levou zadní! Perfect stay concealer od Astor jsem opět pořídila v nějaké slevě v DM drogérii. Cenu si již přesně nepamatuji, ale nebylo to o moc víc než sto korun. Jsem s ním spokojená a pokukuji po jejich makeupu, ale mám smíšenou pleť, a tak z něj mám poněkud obavu.
V průběhu března jsem měla několik nervově vypjatých situacích, které se už neprojevují tolik na obličeji jako na nehtech. Takže jsem je musela zkrátit a chtěly výživu. V Tetě měli tento olejíček od Sally Hansen, kde v popisku byly vypsány přesně mé problémy, takže jsem neváhala. Opět jsem jej pořídila za sníženou cenu, tuším 75,- Kč. Používala jsem jej čtyři dny a kůžička kolem nehtů se zlepšila. Nyní jdu do práce, takže mám nalakováno, ale mám v plánu mezi laky dělat pauzy a nehty vyživovat průběžně. Jsem zvědavá na výsledek.


V únorových radostech jsem se Vám chlubila s péčí od Neutrogeny (tady), na recenzi si ještě musíte počkat, ale myslím, že můj obličej potřebuje ještě něco jiného, a tak jsem dala na slibných pár vět od Lou z GetTheLouk a za slibných 169,- Kč si koupila krém od L´Oréal, který by měl být na pleť mého "stáří". Doufám, že to bude pecka! Uvidíme. 
Transparentní pudr od NYC asi nemusím moc představovat. Mé první balení jsem začala používat ve Francii, tuším na začátku září, a jsem s ním spokojená, i když často přemýšlím, zda nezkusit ten od Catrice, ale na ten zase jen tak nenatrefím, a tak mi zatím stačí tento šampión. Stál asi sedmdesát korun a odvání skvělou práci.
V Teta drogérii mají ještě stále na Rimmel 25% slevu, a tak jsem navzdory tomu, že se mi nové obaly 60 seconds laků od nich nelíbí, vzala tuhle bobulovou barvu. Je jak uzrálé maliny. Zatím jsem ji neměla na nehtech, ale věřím, že s Disco Divou (vedle) budou skvělý pár. Divu jsem přihodila do košíčku proto, že se jí nemůžu nabažit a co kdyby ji chtěli přestat vyrábět?!


A poslední kosmetický kup. Na tento šampón od Fructis jsem četla recenzi u Rendy z Ordinary Life, která mě vcelku nadchla, a tak jsem využila akce v DM drogérii a za padíka si tohohle zářivě růžového krasavce odnesla domů. Má s vlasy udělat kouzlo, po kterém mají působit hustší. Zatím jej mám krátce, takže nevím, zda to úplně funguje, ale docela mi vadí ta parfemace.


Pamatujete na kamarádku, co mě navezla do šatů z Camaieu, byly jsme ten den spolu ještě v knihkupectví a mě tam padla do oka tahle knížka. Nebyla drahá, stála 149,- Kč, což jsem se rozhodla obětovat pro mě samou. Už jsem byla u konce s detoxem a přemýšlela jsem co dál. Zatím jsem v půlce a není to špatné. Na detaily si ale musíte počkat, hihi.

Co pěkného jste si koupili Vy? A jak se připravujete na jaro? Máte nějaký vysněný kousek, který si letos prostě koupíte?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Prvý top je krásny :3 Ja tiež zbožňujem Astro concealer! Je úplne najlepší vkuse ho len vychvalujem a najmä je to prvý čo som našla presne svetlý pre mňa :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Je pravda, že nic tak pěkně světlého a pigmentovaného jsem v běžné drogérii neviděla :) Nemáš náhodou i ten MU?

      Vymazat
    2. Bohužiaľ make up moc nepoužívam , ale určite ak nájdeš tento odtien a túto značku make up tak určite to stojí za vyskúšanie, kedže aj korektor je skvelý :)

      Vymazat
  2. Páni, pěkné úlovky, já jsem si toho v březnu sice moc nekoupila, ale největší radost mám z knížky 20 portrétů v 1000 tečkách :)
    TheMonica

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuji :) Týjo, myslím, že jsem o té knížce slyšela, ale neviděla jsem jí. Jaká je?

      Vymazat
  3. Ahoj Baruš, krásné úlovky, hlavně ty textilní :)) Knížka vypadá taky zajímavě, těším se na nějakou recenzi ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Kami, já z nich mám také obrovskou radost! Knížku poctivě čtu, abych recenzi mohla publikovat už během dubna ;)

      Vymazat
  4. tak ty puntíkaté šaty a halenka jsou top :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!