můj první (a taky poslední) swap

by - 6:00

Jsem ženská a jsem od přírody zvědavá ženská. Jakmile se dozvím o nějaké zajímavosti, musím to vyzkoušet. To byly asi hlavní důvody, proč jsem chtěla zkusit i swap. Jedná se o výměnu balíčku mezi dvěma osobami, které se (ne)znají. Viděla jsem ho už u několika blogerek a říkala jsem si, že to chci taky! Přiznám se, byla jsem trochu líná hledat, a tak jsem se zapojila do facebookovské skupiny s jednoduchým názvem SWAP :). A co se dělo potom?

Napsala jsem svou nabídku do dané skupiny, že bych měla zájem o swap v dané hodnotě, ale nikdo se mi neozval. Byla jsem trochu zklamaná, a pak jedna slečna chtěla udělat swapy pro určitou zemi, ale ta z toho nakonec ustoupila, a tak jsem vyčkávala. Asi za týden se mi ozvala jedna slečna z Plzeňska, se kterou jsme se nakonec domluvily na balíčku v hodnotě 250,- Kč. Vyměnily jsme si pár informací o tom, jaké barvy máme rády a shodly se na dekorativní a tělové kosmetice. 


Slečna mi řekla, že má ráda barvičky, a tak jsem neváhala. Koupila jsem jí lak od Flormaru v odstínu královské modré z řady Jelly look, o které jste mohli číst tady, k laku jsem pak přihodila ještě kytičky na nailart. Další položkou v košíku byla paletka od Dermacol taktéž laděná do modra. Celý balíček byl doplněn o veselou masku na pleť od Balea a protože se slečna svěřila, že má ráda Hello Kitty, sháněla jsem s motivem této kočky nějakou drobnost. Nic jsem nesehnala, tak jsem jí koupila balíček balónků s podobným motivem. Vše jsem poctivě zabalila do bublinkové fólie, poskládala do krabičky a odeslala.

Když jsem si já šla pro můj balíček na poštu, tajil se mi dech. Byla jsem zvědavá, co objevím. Cestou z pošty se mi zdálo zvláštní, že věci v krabici chrastí, bála jsem se jejich stavu. Tady se Česká pošta překonala a vše dorazilo v pořádku. A co v balíčku bylo?


Sprchový gel s vůní makadamových ořechů z Guantemaly bez parabenů. Už jsem jej spotřebovala, jako jediný z balíčku. Pro mě je to relativně těžká vůně, která se hodí na zimu. Bohužel jsem po něm ale měla pokožku hrozně suchou, takže si ho určitě nekoupím.


Pak jsem z krabičky vytáhla tento top coat, který funguje na bázi magnetu. Nalakujete, přiložíte magnet a pak se vytvoří na nehtu nějaký efekt. Ještě jsem ho nezkoušela. Má stříbrný finiš a musím přiznat, že mě to ani moc neláká. Magnet mám, ale od jiné značky a nevím, zda to bude fungovat.


Bohužel ani jahodový balzám na rty mě nenadchl. Proč? Protože nemám ráda ovocné vůně. A miniaturka krému je fajn na cestování, ale zatím jsem ji nikam nevytáhla.


Oční stíny mě mile překvapily, jsou třpytivé, na povrchu, uvidíme, jak to bude vypadat dole. Ale odstín se mi líbí, mám ráda fialovou a myslím, že takový ještě nemám, takže palec nahoru.


Na dně balíčku byly tyhle náušnice, které by se mi líbily, ale tak před pěti lety. Dneska už je nejspíš neunosím. A všimněte si, že ta vpravo má ten háček poničený. 

No, takže suma sumárum, dostala jsem pár věcí, co se mi líbily, ale také několik, které nějakým způsobem pošlu dál. Vlk se nažral a koza zůstala celá. Vyzkoušela jsem si novou věc a neutratila jsem majlant. Pokud by snad někdo měl o swap se mnou zájem, važte, protože jsem asi více náročná, než jsem si myslela, hihi.

Co Vy a balíčky? Máte se swapem nějakou zkušenost? Pochlubte se.

You May Also Like

21 komentářů

  1. Ty jo, tak to kdybych věděla, že někoho hledáš, tak bych do toho s tebou šla! (pokud bys souhlasila :D)... Ráda bych někdy swap zkusila, ale je pravda, že jsem zatím viděla/četla/slyšela docela rozpoluplné reakce. Mě hodně zaujal ten top coat, o tomto magnetickém jsem nikdy neslyšela, jinak ten balzám a náušnice.. ehm :D Ale ne, nebudu škodolibá ;) Zase si ale myslím, že za cenu 250.- toho je docela dost a docela hezky poskládané :-) Měj se hezky :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, díky, můžeme si nějaký swap domluvit ;) Ale rozhodně bych nešla do něčeho drahého ;) Neříkám, že balíček není pěkný, ale mě holt nesedl, to se stává...

      Vymazat
  2. Taky jsem neodolala pokušení a swapování ,,ochutnala" :-) Já i druhá strana jsme byly spokojené. Swap jsme si určily tématický VJEMY- čich, sluch, zrak, hmat a vůně. A to všechno do 200.- Bylo to trochu dobrodružství- vymyslet, sehnat a ještě se vejít do dvou stovek- a pak to těšení se.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm, to je zajímavé téma, vjemy! To zní fantasticky a doopravdy se umím představit ten adrenalin ;)

      Vymazat
  3. Mně se ty věci líbí všechny až na náušnice, myslím, že jsi dostala velmi pěkný balíček. Škoda, že jsi nevyfotila i ten od tebe, pro porovnání.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych do swapu šla, ale nějak nemám s kým :-D příjde mi, že se všichni vymlouvají na nedostatek peněz. Podle mne ten balíček špatný není, daly jste si celkem nízkou cenovou hranici, to nejde zase nakoupit nějak "luxusní" věci. Ale je pravda, že ty náušnice jsou dost nemoderní.

    Maru Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nečekala luxusní zboží, vlastně jsem nevěděla, co mám čekat. A trocha zklamání přišla prostě s tím, že spoustu těch věcí nevyužiju ;)

      Vymazat
  5. taky si hraji s myšlenkou swapu ale nevím kdo by do toho se mnou šel
    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  6. Žádnou takovou zkušenost nemám, ale chtěla bych to aspon jednou zkusit :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem se o swapu dozvěděla nedávno a chtěla jsem to taky zkusit, ale mám trochu obavy. Přeci jen nemám žádný příjem a některé částky jsou fakt pálka, tak jsem si řekla. že to přeložím na později :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto jsme si daly se slečnou hranici 250 Kč, aby to ani jednu nezruinovalo ;)

      Vymazat
  8. Myslím, že jsi dostala docela hezký balíček. :) Já s tím zatím žádnou zkušenost nemám, ale ani ji zatím mít neplánuju. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balíček samotný není špatný, ale hodně toho nevyužiju, proto to mírné zklamání.

      Vymazat
  9. Přidám svou zkušenost se swapy :-)
    Podle mě to má cenu jen s blogerkou, se kterou se třeba navzájem sledujete a píšete si komentáře/maily. Tím pádem se i docela znáte a víte, co a jak, máte stejné zájmy, budeš vědět, že ona preferuje přírodnější kosmetiku a ona bude vědět, co se líbí tobě. Zároveň se budete obě snažit to udělat co nejlepší.
    Mám takto jednu blogerku, se kterou jsme si balíček vyměnily už 2x. A mně i jí se povedlo poslat nějaký fakt hell produkt (samozřejmě neúmyslně). Ale prostě je to legrace :-) Zároveň tedy finanční limit jsme měly větší, nějakých 650 Kč, takže to je taky o něčem jiném. Ale pořád je to cena za překvapení, takže určité riziko je. Výhoda je ale právě v tom, že se už tak nějak známe a víme, co té druhé sedne :-)
    Takže já bych ten koncept nezatracovala úplně, třeba se časem někdo objeví... pokud bude vůle z obou stran ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář ;) Já ten koncept nezatracuji, jen jsem napsala moji zkušenost, která vychází z kontaktu na facebooku. Věřím, že mezi blogerkami to může být i mnohem větší sranda ;)

      Vymazat
  10. Já se swapu jednou účastnila, ale mám dojem že jsme měly větší hodnotu než Vy a dost mě bavilo dělat slečně balíček a od ní jsem dostala taky pěkně vymakaný. Jen u těch věcí je to hloupé, protože se Ti nikdo nikdy netrefil přesně do vkusu. Takže bavilo mě to, to co jsem dostala se mi i líbilo, ale nevím jestli bych to chtěla absolvovat znovu. Jednoduše je lepší si za ty peníze koupit, co člověk chce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se líbí ten koncept, ale jak bylo napsáno výše v komentářích, je lepší swapovat s někým, koho znáš ;)

      Vymazat
  11. Já se o tyhle SWAPY docela bojím :-D Určitě taky někdy jden vyzkouším, ale až časem :D Jsem celkem dost vybíravá i v drogerii dokážu vystát hodinu než se pro produkt rozhodnu :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!