únorové radosti 2015

by - 6:00

Únor utekl jako voda, událo se toho tolik, že jsem se nenadála a už je březen a já přicházím s únorovými radostmi. I druhý měsíc v roce byl hodně plný emocí, těch dobrých i špatných, ale naštěstí radosti převažovaly a tak jdeme na ně!

květinky přežily převoz z Berouna do Brna, smekááám
V únoru jsem se narodila (narozeninový tag najdete zde), a tak jsem spoustu věcí dostala a tedy má peněženka byla ušetřena. Jako první jsem dostala tuto parádní formu na muffiny. Obdržela jsem ji od přátel, kteří se nechali inspirovat na mém blogu. Tisíceré díky, Vy moji! Formu jsem již použila na celozrnné čokoládové muffiny, pekla jsem podle Kitchenette, recept najdete tady.


Dalším darem byla vysněná (ano, opět byla vyslyšena má přání) paletka od Sleek. Jmenuje se Vintage Romance a nemůžu se jí nabažit. Skýtá nepřeberné množství líčení a od té doby, co jsem ji dostala je v permanenci, ano, jsem in love!


Dalším dárkem, který dvakrát cestoval do Čech z důvodu neschopnosti České pošty, je tento nákrčník handmade od Mišky, která mi na přání vyrobila tohoto barevného krasavce, co na něj říkáte? Pokud byste měli o něco zájem, jukněte k Mišce na fb, zde.


A posledním darem, který zde představím je duo z Manufaktury od Denči. Voňavý sprchový gel a svíčka, která má sice vonět po grapefruitu, ale já z ní cítím sprchový gel od Dermacol ve vůni černý bez a limetka, nechápu, hihi!


A nyní již mé vlastní úlovky, které jsem pořídila v akcích a ve slevách. Začneme nejnovějším přírůstkem. Tričko z Reserved jsem pořídila na samotném konci února. Přijela jsem do pražské Metrolopole Zličín dřív a čekání na kamarádku jsem si zkrátila právě v tomto obchodě. Měli 25% slevu na novou kolekci, ze které je i tohle tríčo za finálních 149,- Kč. Byla to láska na první pohled, och a ach!


Dalším módním úlovkem je tričko z berounského sekáče. Je pěkně projmuté, má delší rukávy a ta nášivka v barvě vypadá v akci moc pěkně! Vyšlo mě na celých 120,- korun a novinkou bylo, že jsem mohla platit kartou. Znáte nějaký jiný sekáč, kde se dá platit kartou? Já byla příjemně překvapena!


Na instagramu jste mohli vidět nové náušnice, které jsem si koupila od zazou, jejíž výrobky si můžete koupit tady. Stály mě 80,-Kč a jsou krásně lehké a k mému novému sestřihu, který jste mohli vidět zde, se pěkně hodí!


A na závěr nějaká ta kosmetika! Jako první jsem ulovila tři laky od Rimmel z kolekce Rita Ora, které mě v součtu vyšly na 75,- Kč. Byly v akci a všechny ty barvy mě naprosto uchvátily. Na černou jsem četla recenzi u Lou a i ten mintový jsem někde viděla, ale už si nevzpomenu kde.


Od Rimmel v drogérii jen o kousek dál jsem pak pořídila tyhle dva krasavce. Asi si řeknete, že jsem hýřivá mrcha, ale každý z nich stál 30,- Kč a já vím, že je využiji. Mám laků hodně, ale zase si nehty lakuji 2-3x do týdne.


A abychom sfoukli laky v jednom, tak přidávám za únor třetí nákup, tentokrát trochu dražší. Rimmel byl opět za 25,- Kč, ale ta Gabriela Salvette vyšla na 60,- Kč. Bylo to mé kombo na hory, jsou oba takové mrazivé a naprosto si mě získaly.


A aby toho zdobení nebylo málo, na ebay jsem si objednala nálepky a kamínky. Dohromady vyšlo to zdobení na 60,- Kč, ale zatím jsem ještě neměla čas jej použít, nicméně se už na to moc těším


A co ještě? Jednu barvičku na pusu. Ta byla taktéž ve slevě. Koupila jsem ji v Rossmann v takovém to výprodejovém stojanu, odkud jsou i ty SalonPro laky od Rimmel, stála buď 20 nebo 30,- Kč, to už si nevzpomenu, ale vzala jsem ji jako takovou party rtěnku, tak uvidíme, kolikrát si ji nakonec namaluji. Už jsem ji ale měla v práci a setkala se s nadšením.


Nejdražším kouskem je péče o pleť od Neutrogena, která byla v akci v DM drogerii, kde jste při koupi dvou produktů z řady visibly clear dostali ten dražší zdarma. A mě už dochází peeling, o kterém jsem psala tady, a protože jsem s ním nadšená, neváhala jsem a další produkty od Neutrogena zakoupila. Jedná se o krém a čistící gel s maskou v jednom. Zatím jsem jen neotevřela, ale o recenzi nepřijdete.


Tááák, a to je vše. Uff, tentokrát toho bylo požehnaně, ale snad jste to všechno zvládli. Čím jste si udělali radost v únoru Vy?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Moc pěkné novinky :) Líbí se mi ta paletka a obě trička, já zatím na sekáč kde by se dalo platit kartou nenarazila ;) A laky do sbírky nemají chybu, obzvlášť ten mint..
    Já jsem si v únoru udělala radost hlavně lovem v sekáči a v Kiku, kde jsem našla krásnou rohožku s fotopotiskem sovy, viz můj poslední příspěvek :)
    Lovu zdar! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úlovky v sekáči udělají snad největší radost, jsou pěkné, levné a originální ;)

      Vymazat
  2. krásne vecičky. Páči sa mi hlavne tá paletka, a pripravky z manufaktury musia vonat super. Tieto laky Rimmel mám rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ta svíčka je prima a na ten sprcháč se už nemůžu dočkat ;)

      Vymazat
  3. 60 sekund od Rimmelu je strašně fajn, ráda jejich laky používám, protože jsou opravdu hned zaschlý. Teď používám jeden do oranžova, protože mi přijde jarní, je to taková pastelově oranžová odstín 4010

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!