Tři v jednom

by - 6:00

V předešlém článku o radostech z února jste mohli vidět trio krasavců od Rimmel, kdo to nečetl, najdete příspěvek tady. A hned, jak jsem si ty laky koupila, tak jsem měla v hlavě nápad, co s nimi provedu. A dneska Vás seznámím s postupem, protože jste si o něj hodně psali, tak tady je!


To, že nejprve nehty očistíme, zapilujeme a naneseme podkladový lak, snad už asi nemusím zmiňovat. Každopádně jsou tyto kroky nezbytné pro to, aby Vaše nehty byly pěkné a nebyly lakem vysušované, což zajistí právě podklad.



Poté nehty oblečeme do barviček, já dávám dvě vrstvy, aby byly barvy krásně syté a především u té mintové je to potřeba.


Pak už si vezmeme pomocníka v podobě tenkého štětečku, který seženete v drogerii, tento je od Essence. Můžu ho jedině doporučit, moc pěkně se s ním pracuje.


Na prostředníčku jsem vedla diagonální linku, a protože se mi zdála taková smutná jen tak samotná, tak jsem udělala ještě jednu vedle. Na prsteníčku jsem si pak připravila pole, hranici, na další lakování.


Jakmile si připravíme hranici tenkým štětečkem, vezmeme si do ruky štěteček silnější nebo takový, jaký máte (dá se to udělat i ťupkovátkem) a připravený prostor na prsteníčku vybarvíme jako omalovánky.


A pak už stačí nechat vše pořádně zaschnout. Delší dobu, protože až budete vše přetírat topcoatem, tak by se mohla černá linky rozmazat. 

Tak co Vy na to? Troufnete si na černou? Jakou barvu laku máte právě na rukách? 

You May Also Like

8 komentářů

  1. tie tri farby vyzerajú spolu super! :)) tuším že ten bledunko modrý mám aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máme doma přesně tenhle ten růžový :))) a ty si šikula, že to takhle zvládneš...:D u mě by to vypadalo jako jedna velká nepovedená patlanice :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, to je jen o cviku ;) stejně jako linky :)

      Vymazat
  3. Já mám doma ten zelený, je na nehtech fakt krásný :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je takový jarní ;) ale zároveň stále trochu mrazivý :)

      Vymazat
  4. Tyhle laky jsou top! Sama používám (:
    Krásný design, moc se mi to líbí!

    ♥ www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!