Clinique starter pack

by - 6:00

V radostech za říjen 2017, tady, jsem psala o tom, že jsem se teď zaměřila na péči o pleť. Hlavně, co se týče nových produktů. Pořídila jsem si startovací balíček, jak já tomu říkám, od Clinique v Outletové areně ve Štěrboholech a dneska se s Vámi podělím s mé dojmy z něj, zda se vyplatí a zda něco dělá?

Vybrala jsem si tuto řadu, která je určená pro smíšenou až mastnou pleť. Obsahuje mycí gel, čisticí pleťová voda a hydratační gel. Všechno jsou to miniaturky a spolu s taštičkou toto trio vyšlo na 245,-Kč. Používala jsem jej pro večerní péči a vydrželo mi čtyři týdny.

Mycí gel, 30 ml

Jsem fanouškem odličování ve vaně, takže jsem se na používání gelu těšila. Vždy jsem si na ruku dala kuličku o velikosti hrášku a nanesla na obličej. Gel začal téměř okamžitě pěnit a spolu s konjakovou houbičkou, kterou používám, vytvořil docela dost pěny. Každopádně, nepálí v očích a jeho parfemace je jemná jako u dětských šamponů či mýdel. Po opláchnutí pleť trochu drhla, takže jsem měla pocit, že je pěkně vyčištěná.


Čisticí pleťová voda, 30 ml

Po otevření lahvičky s fialovým obsahem jsem se upřímně docela lekla, protože jsem ucítila alkoholový závan a ani se mi nechtělo věřit, že pleťová voda od tak drahé značky by mohla takhle smrdět. No, mám pleť docela odolnou, takže jsem to prubla a pomocí vatového tamponku ještě pleť po mokrém čištění dočistila. Po tomto kroku už se mi zdála pleť napnutá a vysušená.


Hydratační gel, 15 ml

Vyčištěnou a odmaštěnou pleť ale hydratační gel krásně zvláčnil a pohladil. Neřekla bych, že je přímo parfemovaný, ale voní spíš po lékárně, což mi nevadilo. Přestože má poloviční objem co zbylé dva produkty z balíčku, stačí jim. Hlavně proto, že i v tomto případě stačí aplikovat jen malé množství, cca kuličku hrášku. Gel se totiž v kontaktu s pletí rozpustí a krásně s tímto množstvím natřete celý obličej i krk.


To byl popis jednotlivých produktů, ale dělají něco? Během čtyř týdnů, kdy jsem používala tuhle trojku jako svou večerní péči se má pleť nějdřív vzbouřila, vyrašily mi pupínky, ale pak se zklidnila a moje trápení, rozšířené póry a černé tečky v oblasti nosu, bylo pryč. Na nose, bohužel nemám detailní foto, se póry vyčistily a krásně stáhly. Jedinou nevýhodou je, že pokud si líčíte oči stíny apod, mycí gel tuto neplechu nezvládne celou a pleťová voda by Vám oči vypálila. Proto jsem v případě výraznějšího líčení po mycím gelu oční okolí odlíčila produktem z Havlíkovy Apotéky, a pak už jsem se držela výše napsaného postupu. Za mě se tohle povedlo a o mé spokojenosti svědčí fakt, že mám další balíček, určený přímo na černé tečky a nedokonalosti doma!

Zaujal Vás Clinique nebo používáte drogérkovou péči? Jak bojujete s póry, poraďte.

You May Also Like

1 komentářů

Děkuji za komentář, pokud byste měli jakýkoli dotaz, napište na barakara@email.cz nebo do zpráv na FB. Krásný den!